Keramag

Keramag is een topfabrikant van wastafels en andere keramische producten. Keramag heeft de zekerheid van de blijvende waarde en staat synoniem voor productkwaliteit, die langdurig aan de hoogste eisen voldoet voor fantastische inrichtingsperspectieven van badkamers en gastentoiletten voor betrouwbaarheid en competentie, waarop u kunt rekenen en voor de verantwoorde inachtneming van de behoeften en eisen van mens en milieu tijdens iedere fase van het ontstaan van een product.

Keramag wastafels

Bent u op zoek naar een mooie keramisch wastafel? Dan bent u bij Keramag aan het juiste adres. De wastafels van Keramag staan voor eersteklas design, duurzame producten en perfect functionerende techniek.

Keramag Renova

Renova is de meest succesvolle badkamer aanbod op de markt. Zowel het keramiek als de badkamermeubels zijn perfect op elkaar afgestemd en kan gemakkelijk gecombineerd worden met badkameraccessoires. Renova maakt het moderniseren van uw badkamer eenvoudig. Keramag Renova is modern, comfortabel en makkelijk schoon te maken.

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >