Bette

bette

Bette bijzondere douchevloeren, ligbaden en wastafels

Bette, een Duits familiebedrijf sinds 1952, staat bekend om haar badkamerelementen van bijzonder materiaal. De basis is oersterk titaanstaal, dat wordt voorzien van een bijzondere, krasvaste glazuurlaag. Nieuw van Bette is een antislip coating die je niet ziet en voelt, maar er wel degelijk is. Veiligheid gecombineerd met schoonheid, daar houden we van bij Baderie!

Alle producten van Bette zijn uniek en kunnen eindeloos met elkaar worden gecombineerd. Het bedrijf begon met vrijstaande en halfvrijstaande ligbaden, maar heeft inmiddels ook allerlei bijpassende wastafels en bodemvlakke douchebakken. Het sterke titaanstaal wordt geglazuurd met het speciale, krasvaste BetteGlazuur®, een glazuurlaag die harder is dan marmer, staal en welke soort kunststof dan ook. Dit geeft niet alleen een prachtige look, het zorgt er ook voor dat je ligbad, wastafel en douchevloer supermooi blijven.

Bad

Revolutionaire, platte douchebak

Heel mooi op het gebied van douchebakken vinden we bij Baderie de BetteFloor, een douchevloer die eigenlijk één grote douchetegel is. Maar dan een supervlakke douchetegel voorzien van afvoer! Ook de BetteFloor is gemaakt van titaanstaal met krasvast glazuur. Hij is verkrijgbaar in maar liefst 46 maatvarianten, van een kleine standaardmaat tot een royale douchevloer. Bij de BetteFloor Side, de variant met de afvoer aan de wandzijde, is er keuze uit 26 maten. Bovendien kun je kiezen uit maar liefst 30 glanskleuren en 22 sfeervolle matte kleuren. Laat je ’m blenden met de rest van je badkamer of ga je juist voor contrast? Hoe dan ook geeft de BetteFloor je heel veel ontwerpvrijheid voor je nieuwe badkamer! Baderie helpt je graag de juiste keuze te maken.

 

Douchebak
Bette
BetteFloor

Veiligheid met speciale antislip coating

Op het gebied van revolutionaire materialen loopt Bette vooraan. Heel bijzonder is de nieuwe antislipcoating. Bij een antisliplaag denk je misschien aan een ruwe laag die de uitstraling van je mooie nieuwe badkamer verstoort. Maar met de nieuwe BetteAntislip behouden baden en douchevloeren hun mooie kleur en glans! Bette behandelt het oppervlak met superfijne keramiekdeeltjes, met een omvang van nog geen micrometer. Deze keramiekdeeltjes verbinden zich met de glazuurlaag en zijn voor het oog niet zichtbaar en ook niet voelbaar. BetteAntislip kan met normale badkamerproducten worden gereinigd.

 

Kleur, design en vorm

Net als voor Baderie is voor Bette niet alleen functionaliteit belangrijk, maar ook de looks. Daarom ben je ervan verzekerd dat het hele assortiment conform hoogstaande designnormen is ontworpen. Bij Bette kun je kiezen uit de meest uiteenlopende kleuren. Van stijlvolle sanitairkleuren en trendkleuren die passen bij hout- en natuurtinten tot accentkleuren en effectkleuren. Heel mooi bij bijvoorbeeld de ligbaden zijn de bicolor baden met de binnenzijde wit en de buitenzijde in je lievelingskleur.

 

Vrijstaande baden en vlakke douchevloeren

Het basismateriaal is oersterk titaanstaal, dat vervolgens wordt geglazuurd met het speciale, krasvaste BetteGlazuur®. Deze glazuurlaag is harder dan marmer, staal en welke soort kunststof dan ook. Dit geeft niet alleen een prachtige look, het zorgt er ook voor dat je ligbad, wastafel en douchevloer supermooi blijven. Ook innovatief van Bette zijn de ligbaden met gestoffeerde buitenkant, voor een extra luxe uitstraling. Of wat dacht je van een bicolor bad met de binnenzijde wit en de buitenzijde in je lievelingskleur?

BetteLux bad
BetteLux Oval Couture BetteDesignconcept
Bette Starlet
BetteHome Oval Silhouette

Wil je meer weten over baden?

Maak een afspraak

Design ligbaden en wastafels

De liefde voor design zie je terug in de verschillende productlijnen. Ze zijn een hommage aan architectuur en dragen stuk voor stuk rust en harmonie uit. Zo is de lijn BetteArt sculptureel van vorm, de BetteLoft expressief en geometrisch en de BetteOne voorzien van een brede rand, maar toch met een subtiele vorm. Zo passen wastafel en ligbad altijd perfect bij elkaar! Qua wastafels zijn er zowel in inbouw-, onderbouw en opzetvarianten als vrijstaande wastafels met mooie frames. De ligbaden zijn verkrijgbaar in inbouw of als (half) vrijstaand bad in rechthoekige vorm, als hoekbad, ruimtebesparend bad en zelfs in het ovaal (mooi!). Heel uniek en wederom innovatief van Bette zijn de ligbaden met gestoffeerde buitenkant. Een klein detail, met een groots effect. Geluk zit immers in elk detail.

 

Wil je meer inspiratie opdoen?

Vraag ons inspiratiemagazine aan
Bette