Geberit

Geberit logo

Geberit, alles vóór de wand van je badkamer

Al bijna 150 jaar is Geberit expert op het gebied van allerlei sanitaire producten. En al die tijd stond niet alleen innovatie voorop, speerpunt was vooral ook het combineren van design en functie.

Van douche-wc tot spiegelkast

Geliefd en bekend zijn bijvoorbeeld de fijne AquaClean douche-wc’s. Maar Geberit biedt ook spiegels, spiegelkasten, badkamermeubels, douchebakken, inloopdouches, wastafels en ligbaden. Voor alles geldt dat een mooi ontwerp hand in hand kan gaan met optimaal gebruiksgemak. 

Baderie - Een passende badkamer voor iedereen
Geberit
Geberit design

Functie gecombineerd met design

Waar een badkamer vroeger vooral functioneel was, kiezen we er tegenwoordig voor om er een mooie en stijlvolle ruimte van te maken. Geberit heeft meerdere designseries, met elk zijn eigen karakteristieken, maar allemaal tijdloos en elegant. De producten zijn bovendien altijd intuïtief, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en onderhoudsarm. Bovendien zijn er veel slimme oplossingen. Zo zijn er smalle lade-geleiders voor meer kastruimte, een ruimtebesparende afvoer, een makkelijk toegankelijke inloopdouche en ga zo maar door.

Baderie - Geberit AquaClean

Ben je benieuwd of deze stijl bij je past?

Start StijlAnalyse

Wastafel onderkast

Natuurlijk kun je kiezen voor een klassieke wastafel. Maar denk ook eens aan een wastafel met een onderkast, want dat geeft eenvoudigweg heel veel bergruimte. Omdat Geberit complete badkamerseries maakt, zijn de meubels altijd perfect afgestemd op het sanitair. Maar elke badkamer is anders, zeker als je het hebt over de afmetingen. Daarom worden de wastafelmeubels en ander badkamermeubels zoveel mogelijk in verschillende maten uitgebracht. De indeling van de laden en kasten is bijzonder goed doordacht, zodat je er extra veel in kwijt kunt. En met een lade-indeler maak je je lade nog overzichtelijker en krijgen zelfs de kleinste items een vast plekje.

Geberit

Modern ligbad

Heb je er ruimte voor in je badkamer, ga dan voor een modern ligbad. Ook als je minder plek hebt is er een oplossing voor je, want Geberit heeft baden in veel verschillende modellen en formaten in het assortiment. Ze zijn zo ontworpen dat ze niet alleen in grote, maar ook in veel kleine badkamers passen. Er zijn ligbaden met een ultraslank design: mooi en nét weer even wat anders. Er zijn ook baden met klassieke rondingen en baden met ergonomische functies.

Douchegoten en bedieningsplaten

Ook bij producten als douchegoten en bedieningsplaten komen functie en design op een geraffineerde manier samen. Want ook puur functionele elementen horen mooi te zijn. Hoe fijn is het als overal waar je kijkt, elk detail op elkaar is afgestemd? Het zijn immers de details die van jouw badkamer de ideale badkamer maken. De bedieningsplaten zijn er daarom in vele kleuren, zodat er altijd een is die bij jouw nieuwe badkamer past. Ook de douchegoten, geschikt voor zo’n mooie inloopdouche, zijn er in meerdere uitvoeringen. Wat dacht je van rvs of zelfs van rvs in de kleur champagne? Mooier kan het bijna niet worden, want ze zijn allemaal elegant en strak vormgegeven.

Douche-wc

Omdat ieder mens anders is en daarmee andere behoeftes heeft op badkamergebied, zijn er legio mogelijkheden op het gebied van comfort. De douche-wc is bijvoorbeeld ideaal voor wie op zoek is naar extra frisheid. Met een druk op de knop ontstaat een aangename, warme douchestraal die zorgt voor een ultiem gevoel van hygiëne. De douche-wc’s beschikken bovendien over verschillende comfortfuncties, zoals geurzuivering of een verwarmde zitting. En dat alles in een eigentijdse vorm, die de lay-out van je badkamer helemaal áf maakt. 

Douchewc2
Douchewc1
Douchewc

Makkelijk schoon te maken

Geberit heeft bovendien de zogeheten Rimfree®. Dit is een closet zonder spoelrand waardoor schoonmaken stukken eenvoudiger wordt. Wel zo hygiënisch! Ook is het zo dat alle producten van keramiek, dus de closets en wastafels, zijn voorzien van het unieke KeraTect®-glazuur. Dit is een speciale glazuurlaag die het aanhechten van kalk en daarmee het ophopen van vuildeeltjes voorkomt. Schrobben en schuren is daardoor niet langer nodig! Ook weer heel comfortabel dus. Het motto van Geberit is immers: "Better bathrooms, better lives."

Schoonmaken

Wil je Geberit bekijken in één van onze showrooms?

Maak een afspraak