HSK

HSK logo

HSK douchewanden en wandpanelen

Zeg je badkamer, dan zeg je wandbekleding. Want geen badkamer is compleet zonder stijlvolle en uiteraard waterdichte wanden. Dat geldt niet in de laatste plaats voor de douchewanden die je kiest. Neem je je douchewand als uitgangspunt voor het ontwerp van de rest van je badkamer, dan zit je dus sowieso goed. Bij Baderie werken we veel met HSK. Dit Duitse merk biedt namelijk prachtige, stijlvolle douchewanden, douchebakken, wandpanelen en design radiatoren van uitzonderlijk hoge kwaliteit. 

 

HSK Douchewanden

Op het gebied van douchewanden en bijpassende deuren is er keuze uit veel moois bij HSK. Een douchewand van glas, een douchewand met deur, het kan allemaal. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld complete douchecabines, zwarte douchewanden en losse douchedeuren. Er is dus voor elke unieke situatie, voor iedere smaak en voor elke badkamer écht een passende oplossing. Mooi is het bijvoorbeeld als je voor je HSK douchewand zwart als kleur kiest en dit afwerkt met een zwart profiel en zwarte accessoires. Ook een lookalike stalen douchewand, een glazen douchewand waarin een stalen frame is geëtst, is een bijzondere en fraaie optie met een modieuze industriële look.

HSK douche
Douchewand
Douchewand HSK
HSK badkamer

Wil je meer weten over HSK?

Vraag ons magazine aan

HSK Inloopdouche of douchewand met deur

Heel mooi en daarom onverminderd populair is nog steeds de HSK inloopdouche, waarbij vaak een of twee stijlvolle douchewanden voldoende zijn. Leent jouw nieuwe badkamerindeling zich daar niet voor? Dan kun je kiezen voor een douchewand met draaideur, een douchewand met schuifdeur of zelfs een douchewand met pendeldeur. Net wat er geschikt is voor jouw situatie. Alle douchewanden en -deuren van HSK zijn van veiligheidsglas. Het productieproces hiervan bestaat uit sterke verhitting, gevolgd door zeer snelle afkoeling. Het maakt het glas ontzettend sterk en zeer goed bestand tegen weerstand en belasting.

 

HSK douchewand

HSK Wandpanelen met of zonder decor

Ook aantrekkelijk in het assortiment van HSK zijn de aluminium wandpanelen van 3 mm dik. Ze zijn krasvast en kunnen worden voorzien van een structuurlak, een zijdemat oppervlakte of een glanzende hoogglanslak. Er is keuze uit platen in een effen kleur of platen met een marmer- of steenlook en je kunt zelfs je eigen fotomateriaal gebruiken. Omdat de platen waterdicht zijn, kun je ze in je hele badkamer plaatsen, dus ook doortrekken achter de wastafel of in de douche. Zo krijg je echt een mooi, uniform geheel. Alle panelen leveren een prachtige, strakke look op. Daarnaast is het grote voordeel van deze badkamer wandpanelen dat ze onderhoudsarm zijn, doordat ze geen voegen hebben.

 

Wandpaneel HSK

HSK Design radiatoren

Voor optimaal comfort is verwarming natuurlijk erg belangrijk in elke badkamer. Denk daarbij aan verwarming van de ruimte zelf, maar natuurlijk ook aan handdoekverwarmers. Lekker, zo’n voorverwarmde handdoek na je bad of douche! Deze twee verwarmingstypes worden gecombineerd in een badkamer design radiator. HSK heeft allerlei soorten radiatoren in de meest uiteenlopende designs, kleuren en materialen, zodat er altijd een bij je nieuwe badkamer past. Ook handig: een design radiator die je gebruikt als (gedeeltelijke) tussenwand. Je plaatst deze niet vlak tegen, maar juist haaks op de muur. Zo creëer je heel eenvoudig wat meer privacy, bijvoorbeeld bij het toilet of de douchehoek.

HSK radiator

Functionaliteit in Duitse kwaliteit

Wat je ook kiest op het gebied van douchewanden, wandpanelen en design radiatoren, bij HSK uit het hart van Sauerland ben je verzekerd van design en functionaliteit in Duitse kwaliteit. HSK staat voor behaaglijkheid in de badkamer, in een prachtig vormgegeven design jas.

Wil je advies op maat?

Maak een afspraak
Badkamermeester Ron - Afspraken maken bij Baderie - Bespreek jouw Badkamerwensen met de Badkamer experts van Baderie