Handicare

Wilt u ook meer zekerheid in uw badkamer? Baderie kan u met sanitair van Handicare oplossingen bieden voor in uw badkamer. Speciaal voor mensen die wat extra hulp en steun nodig hebben bij het douchen, naar het toilet gaan en aan de wastafel. Met LindoSolutions badkameraanpassingen van Handicare heeft u betrouwbare en veilige gebruiksgemakken in uw eigen badkamer.

Handicare heeft veel losse producten die uitkomst bieden

Onderstaande oplossingen zijn ideaal voor kleine aanpassingen om het voor u een stuk aangenamer te maken. Natuurlijk kunnen we ook een complete aangepaste badkamer voor u ontwerpen. Neemt u daarvoor contact op met de Baderie showroom bij u in de buurt.

Handicare douchezitting

Handicare zitting

Met deze comfortabele douchezitting van Handicare kunt u ontspannen douchen. De douchezitting is opklapbaar en biedt de juiste ondersteuning voor een goede houding. Wanneer de stoel niet gebruikt wordt, staat deze niet in de weg.

Handicare grip

Handicare handgrip

Wij kunnen u diverse wandbeugels bieden in verschillende soorten en maten en voor alle soorten toepassingen. Deze beugels van Handicare zijn ideaal voor in de badkamer, het toilet of ergens anders. Zo heeft u altijd grip, waar u het nodig heeft!

Handicare douchekophouder

Handicare douchehouder

Met één hand de douchekop op en neer bewegen, dat is prettig als u één hand nodig heeft om uzelf vast te houden. Deze douchekophouder is op iedere Handicare wandbeugel te monteren en geeft u gemak voor uw veiligheid.

Handicare opklapbeugel

Handicare opklapbeugel

Met deze opklapbare toiletbeugel heeft u hulp bij het gaan zitten en opstaan. U kunt deze beugel gebruiken in de horizontale en in de opgeklapte positie.

Aangepaste badkamer

Alles draait om uw wensen. Met de producten van Handicare kunnen we een compleet aangepaste badkamer voor u inrichten. We kunnen producten op maat voor u bestellen in diverse kleuren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een Baderie adviseur.

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >