AquaSound badkamer televisie

Helder beeld en mooi geluid dat is wat u kunt verwachten van de waterdichte badkamer televisies van AquaSound. Gebruiksgemak en veiligheid staan centraal, zodat u optimaal kunt genieten van uw tv in de badkamer.

De tv is waterbestendig, werkt op laagspanning en beschikt over een technologie die condensvorming op het scherm tegengaat. Door zijn smalle diepte kan deze badkamer televisie in de muur geïntegreerd worden, maar ook stijlvol tegen de muur worden geplaatst.

LED scherm

Deze AquaSound badkamer televisies zijn voorzien van hoogwaardige LED schermen van LG. Energiezuinig en een hoge helderheid zijn belangrijke speerpunten. Om condens op het scherm tegen te gaan, wordt het scherm verwarmd. Zo kunt u altijd naar een helder scherm kijken. 

Waterbestendig

Opspattend badwater en de straal van de douche zijn geen probleem voor deze AquaSound badkamer televisie. Doordat de badkamer televisie werkt op slechts 12 volt, is deze ook onder de douche of in bad, veilig.

Digitale TV

De badkamer televisies hebben naast een analoge ook een digitale tuner. Door een SmartCard van KPN Digitenne in de mediabox te schuiven kunt u alle commerciële zenders ontvangen. 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de AquaSound badkamer televisie? Onze badkamerspecialisten vertellen u graag alles over deze waterdichte tv's. Bezoek dan uw dichtstbijzijnde Baderie showroom.

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >