Tijd voor een badkamerupgrade met deze nieuwe items!

Upgrade je badkamer met nieuwe producten

Ben jij toe aan vernieuwing in je badkamer, maar wil je niet alles omgooien of verbouwen? Upgrade je badkamer met een aantal nieuwe items! De innovaties van onze merken volgen elkaar in rap tempo op en maken onze badkamerervaring elke dag aangenamer. Lees snel hoe je jouw badkamer met minimale aanpassingen helemaal kan omtoveren! 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...

Indirecte verlichtingsopties, zoals spiegels van Primabad, geven jouw badkamer direct een aangenaam en sfeervol gevoel. Het indirecte licht schijnt vanaf de zijkanten of bovenkant van de spiegel, waardoor je minder schaduwen en een zachtere gloed krijgt. Daarnaast beschikken de spiegels over innovatieve snufjes, zoals spiegelverwarming, memory functie en kleurwissel. Ze zijn er maar liefst in 28 (!) nieuwe modellen, van rond tot vierkant en organische vormen. Een gevarieerd aanbod aan moderne spiegels met hier en daar een vleugje klassiek.  

Design spiegels Primabad

Bad eruit, douche erin!

Vrij, toegankelijk douchen in een moderne omgeving, wie wil dat nou niet? De nieuwe walk-in douchecabine van HSK maakt het mogelijk! De walk-in douchecabine is gemaakt van veiligheidsglas, beschikt over een discrete zichtbescherming maar is toch tijdloos van decor. De hoogwaardige wandprofielen en optionele wandbeugels zijn verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren en exclusieve kleuren. Zo past er altijd een douchecabine in jouw badkamer. Dus, bad eruit, douche erin! 

Walk-In douchecabine van HSK

Luxe douche-wc

De douche-wc voor beginners, dat is de Geberit AquaClean Alba. Het is een eenvoudige en stijlvolle wc, maar dan mét douchefunctie. Daarnaast beschikt de douche-wc over zitverwarming, nachtverlichting en allerlei reinigingsopties: je kunt het zo gek niet bedenken of het zit erin. Een douche-wc is helemaal hip en hygiënisch. Zonder water wordt er namelijk niets schoon én het is verfrissend. De douche-wc maakt zichzelf schoon, zodat hij fris is voor en na ieder bezoek. De AquaClean Alba past in elke badkamer of toiletruimte, maar maakt met zijn design toch een statement.  

Geberit Alba

Upgrade jouw badkamer

Transformeer jouw badkamer met deze nieuwe producten voor een compleet nieuwe look. Of je nu een designstatement wil maken met de spiegels van Primabad, of kiest voor een extra luxe met de douche-wc van Geberit. Wij hebben precies wat je nodig hebt om jouw badkamer trend-proof te maken. Duik in de wereld van de laatste badkamertrends, innovaties en inspiratie met ons gratis magazine.  

Ontvang gratis ons inspiratiemagazine

Magazine aanvragen

Gerelateerde artikelen