Je badkamer met zwarte accenten

Baderie - Zwarte badkamertegels

Zwart als sfeerkleur, wij houden ervan. Of je het nu zoekt in kleine accenten, een mooie douchedeur, een slank badkamermeubel of een matzwarte kraan. Met zwart zet je direct een sfeer neer. Afhankelijk van de kleuren en materialen waarmee je zwart combineert, maak je je badkamer stoer, trendy of juist ‘design’. Ben jij een ‘zwart’-fan? Dan mag je onderstaande producten zeker niet missen. We zetten graag een aantal geluksvergroters op een rijtje. Zwarte kleuren voor een happy badkamer. Om blij van te worden!


Stijlvol badkamermeubel

Met de badkamermeubels van Baderie Atelier kun je alle kanten op. Ze zijn tot op de millimeter op maat te maken. Iedere gewenste stijl, indeling en kleur is mogelijk. Zwart als subtiel accent aan de binnenkant van een open schap? Of zwart juist gedurfd als wastafelblad? Het kan allemaal. Wees vooral niet bang om donkere kleuren te gebruiken. Zwart is heel goed te combineren met pastellen en hout, maar ook zeker met de trendy fellere kleuren. Zwart kan eigenlijk gewoon altijd!

Baderie - zwart wastafelblad
Baderie - Zwart badkamermeubel
Baderie - zwart badkamermeubel
Baderie - zwarte accenten in de badkamer

Ook zwart in je badkamer? Vraag onze Badkamermeesters om advies.

Maak een afspraak

Subtiele douchewand

Vind je de douchewanden met zwarte kozijnen en raamverdeling te veel van het goede en hou je meer van subtiel en ruimtelijk? Dan passen de douchewanden van HSK volledig in jouw ideale badkamer. Ze zijn voorzien van slanke zwarte accenten in de vorm van een scharnier of bevestiging. Zo kun je je douchewand afstemmen op bijvoorbeeld je zwarte doucheset of combineren met een zwarte douchevloer. Handigheidje van HSK: de deuren scharnieren naar binnen en naar buiten en de aanhechting van vuil en kalk wordt geminimaliseerd door een speciale glasbehandeling en vlak afgewerkte scharnieren. 

Baderie - HSK douchewand en deur
Baderie - Zwart in de badkamer
Baderie - HSK Douchewand en deur
Baderie - zwarte douchevloer

Vraag voor meer badkamerinspiratie het gratis inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen

Touch of black

De laatste hand aan je badkamer leg je met leuke accessoires als een handdoek, zeepbakje, krukje, potje of ander hebbeding. Want die finishing touch mag niet ontbreken! De nieuwe lijn van Emco willen we je daarom niet onthouden. In mooi matzwart of chroom kun je je badkamer afstylen met bijvoorbeeld een zeeppompje, toiletrolhouder of handdoekenrekje. Vind je het zonde om gelijk in je nieuwe tegels te boren? Dan zijn er maar liefst zes accessoires met het Emco ‘glue system’, die je kunt plakken of lijmen. Hoe fijn is dat? Maar je kunt de installateur natuurlijk ook vragen om ze netjes voor je te bevestigen met de bijgeleverde schroeven.

Baderie - Emco zeeppompje
Baderie - Emco handdoekenrekje
Baderie - Emco toiletrolhouder en toiletborstel

Een strak plafond

Een mooi afgewerkt plafond is de kroon op je badkamer. In combinatie met de juiste verlichting zorg je ervoor dat je badkamer echt mooi wordt uitgelicht. Houd je van drama, dan is het zwarte spanplafond van KS Plafonds iets voor jou. Gecombineerd met de dimbare spots van Luxalon creëer je een sfeervolle en vriendelijke ruimte. Bijkomend voordeel van een spanplafond: je hoeft je geen zorgen te maken over scheuren, schimmels of andere ongemakken.

Baderie - zwarte badkamer met KS spanplafond
Baderie - badkamer met wit aluminium plafond en spots van Luxalon

Meer badkamerinspiratie? Vraag het gratis inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen

Gerelateerde artikelen