Kleuren maken het verschil in jouw badkamer

Toonaangevende badkamer kleuren combineren & ideëen
Kleuren maken het verschil

Als je nadenkt over jouw ideale, nieuwe badkamer, heb je waarschijnlijk al de grote lijnen zoals kleuren en materialen in je hoofd. Misschien heb je zelfs al een paar opvallende items op het oog. Maar het zijn juist de basisdetails die jouw badkamergeluk vergroten.

De juiste kleur in je badkamer interieur?

De keuzes op interieurgebied zijn op dit moment veelzijdiger dan ooit. Materialen, kleuren, prints en stijlen, vernieuwing of juist traditie, dramatiek of ingetogenheid, er is voor elk wat wils. Het leuke is dat deze trend zich steeds verder doorzet op badkamergebied. Zo wordt je badkamer geen stijlbreker in je met aandacht ingerichte huis, maar een verlengstuk van je interieur.

Couture in je badkamer

Heel erg mooi zijn de baden van Bette. De vormgeving alleen al van alle Bette-baden is om van te watertanden: altijd strak, maar met een uitstraling die varieert van pittig scherp tot zijdezacht. Hartveroverend is bijvoorbeeld dit zachtroze droombad. Maar er is meer: het bad Bette Oval Couture (de naam zegt het al) heeft een buitenzijde van stof! Zo breng je interieur en badkamer pas echt naar elkaar toe. Het materiaal is vergelijkbaar met dat van veel tuinmeubilair en dus uitermate goed bestand tegen vocht. Zo blijft het mooi en kun je nog heel lang genieten van dit prachtige detail.

Bette Starlet
BetteHome Oval Silhouette
BetteLux Oval Couture BetteDesignconcept

(On)opvallend mee-tegelen

Over details gesproken: heb je er wel eens aan gedacht dat je zelfs van een doucheputje iets aantrekkelijks kunt maken? Of eigenlijk, dat heeft het merk Easy Drain al voor je gedaan. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen. Ze zijn er in het rond, vierkant, diamantvormig of als langwerpige sleuf én in allerlei kleuren. Gecombineerd met de tegeltjes van Baderie kun je op deze manier elk kleuraccent uit je interieur laten terugkomen: laat je drain onopvallend mee-tegelen óf ga juist voor een karaktervol kleurcontrast.

Baderie - Easy drain douchedrain
Baderie - Easy Drain douchegoot
Multi TAF
Compact TAF

Vraag nu ons inspiratiemagazine aan voor meer inspiratie over mee-tegelen.

Magazine aanvragen

Een mooi vormgegeven designer verwarming met jouw favoriete kleur 

Ook bij je (design)radiator kun je kiezen voor zo onopvallend mogelijk óf juist extra opvallend, in een afstekende kleur of met een ongewone vormgeving. Zandkleurig, warm geel, donkerblauw, wit of zwart, met extra ruimte voor het opbergen en voorverwarmen van je handdoek of voorzien van een planchet voor accessoires, Vasco heeft een zeer interessant aanbod. En het mooie is, bij veel van deze radiators ken je de verwarmingsfunctie bijna niet terug. Hoewel… iedereen wel warmloopt voor die verfijnde vormgeving.

Vasco 311 Oni black
Vasco 311 Oni O-P
Vasco O-P

Kameleon in de basis

Nog zo’n ogenschijnlijk minder interessant product dat júist een detail kan zijn waar je blij van wordt: de douchehoek. Zo zijn de douchewanden van HSK als het ware kameleons. Ze passen door hun functionaliteit en uitstraling in iedere badkamer. Er zijn verschillende uitvoeringen. Sommige bestaan uit bijna alleen glas, andere hebben een subtiel chromen frame of een karaktervol zwartstalen frame, voor een industriële look. Maar altijd zijn de douches van HSK strak en eenvoudig, waardoor andere details in je badkamer hun welverdiende aandacht krijgen.

HSK Atelier Plan Schiebetuer Nische Chrom Ali
HSK Atelier Plan Schiebetuer Nische_ chwarz Ali

Maak een afspraak

Wil jij ook meer kleur in je badkamer, maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak dan een afspraak met één van onze badkamermeesters.

Maak een afspraak

Gerelateerde artikelen