Stijlstatement voor de badkamer

het badkamermeubel
Baderie - Primabad badkamermeubel

Je hebt het besloten en gaat het nu écht doen: de badkamer upgraden. Geen complete verbouwing, maar wel een zichtbare verandering. Misschien denk je aan een nieuwe kleur op de muur of ga je die ene wand van trendy tegels voorzien. Natuurlijk zoek je ook nieuwe accessoires en badkamerplanten uit, maar wist je dat een hagelnieuw badkamermeubel echt wonderen kan doen voor de uitstraling van de gehele ruimte? Hoe je een passend badkamermeubel vindt? Wij helpen je op weg.

Esthetiek versus functionaliteit

Geen badkamer is compleet zonder een stijlvol badkamermeubel. Primabad vindt dat iedereen een badkamer verdient waar hij of zij zich thuis voelt. En die voldoet aan al je persoonlijke wensen. Hierbij gaan esthetiek en functionaliteit hand in hand om je iedere dag weer een plezierige ervaring te bezorgen. Gebruiksgemak, functionaliteit, kwaliteit en design smelten samen in jouw perfecte badmeubel. Uiteraard zijn er heel veel fijne merken die stijlvolle varianten aanbieden. Denk ook eens aan de het prachtige merk Detremmerie.

Baderie - Detremmerie badkamermeubel
Baderie - Primabad badkamermeubel
Baderie - Detremmerie badkamermeubel
Baderie - Primabad badkamermeubel
Baderie - Primabad badkamermeubel
Baderie - Detremmerie badkamermeubel

Badkamermeubel kiezen

Smaken verschillen, en dat is maar goed ook. Een badkamermeubel schaf je in basis aan voor de lange termijn, waardoor je je niet al te veel moet laten leiden door de trends van het moment. Blijf daarom bi het kiezen altijd dichtbij je eigen gevoel en bij het plaatje dat je (on)bewust in je hoofd al hebt geschetst. Laat je vooral goed adviseren op gebied van de combinatie- en variatiemogelijkheden. Vaak is er veel meer mogelijk dan je denkt, bijvoorbeeld op het gebied van breedtematen, wastafelbladen, grepen, spiegels, materialen en kleuren. Door al het moois dat je ziet, vergeet je snel de praktische zaken, maar die zijn wel erg belangrijk. Heb je bijvoorbeeld weinig loopruimte, kies dan voor een ondieper meubel. Woon je alleen of met zijn tweetjes? Of woon je met een groot gezin, dan heb je extra veel opbergruimte nodig. Handig zijn dan de hoge- of een spiegelkasten (het merk Keuco heeft hele fraaie exemplaren). En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Baderie - Thebalux badkamermeubel
Baderie - Duravit badkamermeubel
Baderie - Keuco spiegelkast
Baderie - Detremmerie badkamermeubel

Wil je advies om tot de beste keus voor jouw badkamer te komen? Onze Badkamermeesters staan voor je klaar en denken graag met je mee.

Afspraak maken

Badkamertrends

Heb je dan eenmaal een mooi (en praktisch) badkamermeubel gekozen, dan is het tijd voor de rest van de ruimte. Helemaal van nu is het om je badkamer volledig in de stijl van de rest van je huis mee te nemen. Dit gaat zelfs zover dat we planten en stylingspullen toevoegen om de sfeer er zo aangenaam mogelijk te maken. Bij Riverdale begrijpen ze dit maar al te goed. Zij spelen volledig in op de trends van dit moment. Voor iedereen die een industrieel ‘randje’ wel kan waarderen. Hou je meer van basic en fris wit? Een onderkast in poederig wit van Thebalux sluit dan goed aan en past helemaal in de trend Silent Dream. Slanke lijnen, poederige kleuren, minimalisme en keramiek: het aanbod is zo groot dat er voor iedere stijl en ruimte een passende oplossing is.

Baderie - Riverdale
Baderie - Thebalux
Baderie - Riverdale badkamermeubel

Meer badkamerinspiratie opdoen? Vraag dan de inspiratiemagazine aan, vol met de laatste ontwikkelingen in interieur, design en technologie.

Vraag het inspiratiemagazine aan

Gerelateerde artikelen