Mooi! Marmer.

Marmer in je badkamer

Marmer blijft mooi voor in je badkamer! Dit duurzame materiaal is prachtig op vloeren en wanden, maar er zijn ook heel veel toffe, nieuwe toepassingen van deze klassieker. We zetten een aantal inspirerende ideeën voor je op een rijtje.

Marmer in je badkamer

Marmer is in veel verschillende vormen, maten en kleuren beschikbaar. Een wand of vloer met marmertegels is natuurlijk prachtig. Vind je dat te veel? Ga dan eens op zoek naar een mooie waskom van marmer. Zacht en rond of juist robuust vierkant? Romantisch licht van kleur of juist dramatisch donker? Er zijn superveel opties, dus er is altijd iets van marmer dat past binnen jouw eigen woonstijl.

Baderie - Marmer badkamertegels
Baderie - Marmer badkamertegels
Baderie - Marmer waskom
Baderie - Marmeren wastafel

Meer inspiratie? Ons inspiratiemagazine staat boordevol tips en ideeën.

Inspiratiemagazine aanvragen

Marmer combineren

Als je voor een marmeren waskom gaat, kun je qua badkamermeubel grofweg twee kanten op: of je kiest voor eenzelfde tint zodat alles samensmelt tot één geheel, of je gaat voor contrast. Kies bijvoorbeeld een eenvoudig vormgegeven meubel in een neutrale tint die kleurt bij je mooie marmeren waskom. Of combineer juist een strak wit meubel met stoer zwart marmer en daarbij - voor de echte durfal - een zwarte achterwand.

Baderie - Wit badkamermeubel gecombineerd met zwart marmer.
Baderie - Roze Detremmerie badkamermeubel

Verschillende kleuren marmer

Door te werken met mooie accessoires zet je jouw favoriete woonstijl nog sterker neer. Hetzelfde geldt voor onmisbare details als kranen. Die zwarte marmeren waskom? Zwarte kraan erbij! Bij de keuze van je kraan adviseer ik sowieso om de kleur van het marmer of de marmerader als uitgangspunt te nemen. Zo combineert een marmerader in een bruintint prachtig met geborsteld koper, messing of grafiet.

Baderie Quartz wastafelblad
Baderie - Badkamer stylingproducten
Baderie - Marmeren badkamertegels
Baderie - Badkamer stylingproducten

Maak een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde showroom en ontdek op welke manier marmer in jouw ideale badkamer past!

Afspraak maken

Marmer is ook super voor de liefhebbers van een romantische sfeer. Ronde vormen, warm hout en gouden of koperen details komen extra goed tot hun recht met een mooie marmertegel op de wand. En een marmeren waskom in een zachte tint staat fantastisch bij een matte, witte tegel, accessoires in pasteltinten en een luxueuze goudkleurige wastafelkraan.

Baderie - Marmer waskom met grafiet kraan
Baderie - romantisch en natuurlijk badkamermeubel met marmer

Gerelateerde artikelen