Ga voor kleur in je badkamer

Welke badkamerkleur past bij jou?
Primabad badkamermeubel

Misschien wel de meest sfeerbepalende factor van elke badkamer: het badkamermeubel. En omdat je je dag begint en eindigt in je badkamer moet dat meubel natuurlijk wel perfect zijn. Met deze badkamer kleuren tips maak je van jouw badkamermeubel een echte eye catcher.

Accessoires, wand- en vloertegels zijn er in allerlei kleuren, soorten en maten. Maar wist je dat dat ook geldt voor het badkamermeubel? En terecht, want het badkamermeubel is hét centrale item van elke badkamer! Geen enkele badkamer is compleet zonder stijlvol en passend meubel.

Stijlvol en persoonlijk badkamermeubel

Het allermooist wordt zo’n meubel pas als het voor de volle 100% voldoet aan jouw wensen en smaak. Bij Baderie vind je daarom onder meer badkamermeubels van het Nederlandse merk Primabad, die je tot in de puntjes zelf kan samenstellen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit onder meer wastafels, wastafelbladen en -kasten, spiegels en spiegelkasten. Met de keuze uit verschillende handgrepen of greeploze oplossingen maak je het meubel helemaal naar jouw wens. Voor elk wat wils dus.

Baderie - Primabad badkamermeubel
Baderie - Badkamerkraan koper
Primabad

Heel veel keuze in badkamermeubels

Eerst maak je een keuze uit een van de vele basiscollecties en daarna kun je gaan personaliseren. Wil je één heel grote, brede lade? Of zijn in jouw situatie twee lades naast elkaar misschien handiger? Als je bijvoorbeeld vaak met zijn tweeën tegelijk voor de spiegel staat is het fijn dat je je gang kunt gaan zonder de ander lastig te vallen. En ga je dan voor één lade of kies je misschien twee lades boven elkaar voor extra bergruimte? Ook mooi: een kast die voor een deel open is, met zo’n fraai stalen frame bijvoorbeeld. Je minder mooie spullen berg je uit het zicht op en in het open deel leg je bijvoorbeeld zachte, opgerolde handdoeken of geurende zeepjes neer.

Primabad badkamermeubel
Baderie - Primabad badkamermeubel
Baderie badkamermeubel Primabad
Baderie - Primabad Coast groen badkamermeubel

Meer kleurinspiratie? Vraag ons inspiratiemagazine aan!

Vraag het inspiratiemagazine aan

De perfecte badkamer kleurcombinatie?

Als je het basisidee hebt staan, kun je een kleur kiezen. Supermooi en uniek zijn de zorgvuldig samengestelde kleuren hoogglans rood, warm groen of stemmig grijsblauw. Zo is het rood weergaloos in combinatie met een helderwitte waskom. Of voeg een vleugje dramatiek toe en combineer een zwarte wastafel met het krachtige groen. Vind je dat te gewaagd, dan kun je gaan voor een stijlvol, natuurlijk houtdecor of voor steen- of betontinten. Bijkomend voordeel is dat accessoires in fijne accentkleuren hierbij extra goed uitkomen. In totaal biedt Primabad 38 corpus- en frontkleuren, dus er zit altijd iets voor je bij.

Primabad

Badkamer wastafelblad of toch een moderne twist met een wastafelkom

Belangrijk onderdeel van het badkamermeubel is natuurlijk de wastafel zelf. Bij Primabad kun je kiezen uit de meest uiteenlopende materialen en stijlen: van wastafelblad tot opbouwkom en van solid surface of keramiek tot beton, het is er allemaal en dan ook nog eens in het rond, ovaal, vierkant of rechthoekig en in verschillende maten. Ook het assortiment spiegels en spiegelkasten (denk bergruimte!) is groot. Ze hebben allemaal een eigen uitstraling en zijn verkrijgbaar met geïntegreerde verlichting of met een opbouwlamp naar keuze. En last but not least: met details als handgrepen of juist een greeploze oplossing maak je je badkamermeubel helemaal af.

wastafelblad
wastafelblad
Opbouwkom
Baderie - Primabad badkamermeubel

Wil jij weten welke badkamerkleur het beste bij jouw past? Ontdek je badkamerstijl met de Baderie StijlAnalyse online.

Ontdek jouw Badkamerstijl

Gerelateerde artikelen