Een stijlvol toilet in ieder huis

Do's en don'ts
Baderie - Geberit

Ook het kleinste kamertje in het huis kan er net zo stijlvol uitzien als de rest van de woning. Gemiddeld brengen we er 50 min in de week op door. Dat wil zeggen; ongeveer 2 hele dagen per jaar. Genoeg redenen dus om te zorgen dat jouw toilet er stijlvol uitziet. En wist je dat hierbij de bedieningsplaat van het toilet een grotere rol speelt dan je zou denken? Want wanneer je het toilet binnenloopt staat de bedieningsplaat vaak in het midden van je zicht. Centraal boven de wc. Een onderschat item dus, waar wij graag extra de nadruk op willen leggen. We helpen je op weg met vier moodboards boordevol inspiratie voor jouw toilet.

Baderie - Calm Luxury
Baderie - RoseGold
Baderie - Calm Luxury trend
Baderie - wastafelkranen rose en wit

Past deze stijl bij jou? Wil je meer inspiratie? Vraag dan ons inspiratiemagazine aan.

Inspiratiemagazine aanvragen

De rust van Calm Luxury

Hou je van rust, balans en kalmte in je huis? Dan is een toilet in de Calm Luxury stijl echt iets voor jou. Bij deze trend draait het om een kalme en serene sfeer. Dit komt tot uiting in een rustig kleurenpalet, met veel wit, pastelkleuren en een beetje zwart. Ook spelen marmer en koper een belangrijke rol. Dat zorgt voor net dat beetje extra stijl en uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een mooie koperen kraan of marmeren tegels aan de muur.

Baderie - Geberit bedieningsplaat

Geberit Bedieningsplaat

Baderie - Calm Luxury

Baderie Terrazzo tegel rosa

Baderie - lamp badkamer

Baderie lamp

Baderie - afvalemmer

Baderie afvalemmer

Ook in het moodboard van Calm Luxury zie je dit duidelijk terug. Zo bestaat onze eyecatcher -de bedieningsplaat van Geberit- uit een witte plaat van glas of kunststof met drukknoppen in de kleur rood goud. Zo kun je het toilet doorspoelen in stijl! Deze bedieningsplaat is mooi te combineren met een kraan in dezelfde kleur brons. Zo ontstaat er een sereen geheel. Op de muur past een witmarmeren tegel hier heel goed bij. Hiermee creëer je de luxe sfeer die helemaal bij deze stijl past. Als accentkleur voor de accessoires zijn de zachte pastelkleuren of rosé perfect. Zo weet je zeker dat ook alle details in jouw Calm Luxury toilet kloppen!

Baderie - Trends moodboard
Baderie - Cobber
Baderie - Sphinx
Baderie - Hotelchic

Ook iedere dag dat luxe gevoel van een hotelkamer?

Inspiratiemagazine aanvragen

De klasse van Hotel Chic

Het is toch heerlijk om het luxe hotelgevoel te krijgen wanneer je het toilet binnenstapt? Bij de Hotel Chic stijl draait alles om design en weelde, en dat zie je tot in de kleinste details terug. Met mooie, intense kleuren zoals antraciet, goud, lichtbruin en zwart -gecombineerd met hoogwaardige materialen- kun je elke dag weer genieten van jouw eigen hoteltoilet.

Geberit Bedieningsplaat zwart met goud

Geberit Bedieningsplaat zwart met goud

Baderie - Gouden tegel

Baderie 3D-wandtegel sindhi

Baderie - Hotel chic

Baderie waskom

Baderie - Hotelchic

Baderie 3D-wandtegel lava

Als bedieningsplaat zou een zwarte bedieningsplaat van Geberit, perfect in deze stijl passen. Met de messing drukknoppen creëer je direct het gevoel van weldaad en luxe. Een stralend middelpunt wanneer je het toilet binnenloopt. In combinatie met zwart marmeren tegels en een goudkleurige kraan straalt de luxe ervan af! En is marmer niet helemaal jouw smaak? Probeer dan eens antracieten muurtegels, of zwarte tegels met reliëf. Hiermee wordt het geheel iets speelser maar hou je nog steeds de uitstraling van Hotel Chic.

Baderie - Geometry trend
Baderie - Geometry trend
Baderie - Geometry trend
Baderie - Geometry trend

Heb je behoefte aan meer inspiratie? Vraag dan ons inspiratiemagazine aan!

Vraag inspiratiemagazine aan

De zachte kant van Soft Geometry

Een van de laatste trend uit de woonbladen is natuurlijk de pasteltinten die gecombineerd worden met geometrische vormen. Dit designstatement is weer helemaal terug in het interieur. En daarom is deze stijl dus ook heel goed toe te passen in het kleinste kamertje van het huis, het toilet. Bij Soft Geometry zie je ook veel ovale en ronde vormen. Zo hebben kranen en wastafels bijvoorbeeld mooi afgeronde hoeken, waardoor het geheel een zachte, harmonieuze uitstraling krijgt. Met een ingetogen kleurenpalet kun je met deze trend toch karakter tonen!

Baderie - Geometry - toilet

Geberit Wandcloset en bedieningsplaat

Baderie - Geometry roze tegels

Baderie Wandtegel rosa

Baderie - Geometry wastafelkraan

Hotbath Fonteinkraan

Baderie - Geometry toiletrolhouder

Hotbath RVS Toiletrolhouder

Baderie - Geometry tegel

Baderie 3D Wandtegel wit

Baderie - Geometry

Sealskin Toiletaccessoires

Een witte bedieningsplaat van Geberit met chrome knoppen zou een prima basis zijn voor deze stijl. Met een pastelgroene kleur op de muur of pastelroze tegeltjes geef je direct een touch van Soft Geometry aan het toilet. Wil je een kraan waar meer de nadruk op ligt? Kies dan voor zwart. Wil je dat de kraan meer opgaat in het interieur van je toilet? Ga dan voor de witte variant. Veel wit of een subtiele tegel met een rustig dessin erop maken zijn heel geschikt binnen deze trend. Met wat pastelkleurige of witte accessoires maak je het toilet helemaal af.

Baderie - Wabi Sabi trend
Baderie - Wabi Sabi
Baderie - Wabi Sabi
Baderie - Wabi Sabi trend

Meer inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan!

Vraag inspiratiemagazine aan

De stoere touch van Wabi Sabi

De Wabi Sabi trend komt oorspronkelijk uit Japan. Het is afgeleid van een eeuwenoude kunstvorm met als uitgangspunt dat het streven naar perfectie alleen maar stress oplevert. Schoonheid zit volgens deze trend vooral in natuurlijke dingen, veroudering, vergankelijkheid en imperfectie. Dit kun je in het toilet teug laten komen door gebruik te maken van ruwe en natuurlijke materialen zoals natuursteen, beton, (verweerd) staal, riet of kurk.

Baderie - zwart kraan wabi sabi trend

Hotbath kraan

Baderie - Wabi Sabi

Baderie wandtegels

Baderie - Wabi Sabi

Geesa Toiletaccessoires

Baderie - Wabi Sabi

Hotbath Wastafelkraan

Als blikvanger in een Wabi Sabi toilet zou een Geberit bedieningsplaat met een hout- of betonlook perfect passen. De kleur van knoppen is dan mooi te combineren met de kleur van het fonteinkraantje. Een ruw betonnen muur of juist grove houten planken aan de muur passen prima in deze imperfecte stijl. Als accessoires kun je denken aan rieten mandjes, aardewerken potjes of gouden schaaltjes.

Wil je nog meer inspiratie?

Ben je enthousiast geworden door deze moodboards en kun je niet wachten om je eigen toilet te laten omtoveren in jouw ideale stijl? Maak dan een afspraak met de dichtstbijzijnde vestiging. Zij helpen je graag verder.

Maak een afspraak

Gerelateerde artikelen