Badkamertrend: Calm Luxury

Rosé goud

In deze badkamertrend draait het om een kalme en serene sfeer. Dat bereikt u door voor een smaakvol en ingetogen kleurenpalet te kiezen, met veel wit, een beetje zwart en zachte pastelkleuren. De roze die in Calm Luxury wordt gebruik is niet heel uitbundig, maar juist zacht en romantisch van toon. Heart Wood, de Flexa trendkleur 2018, past perfect bij deze sfeer. Luxe materialen zorgen voor een subtiele kleurinjectie. Denk bijvoorbeeld aan marmer met grijze of bruine dooradering. Rosé zien we terug als accentkleur en maakt deze badkamer helemaal af.

Calm Luxury headerbeeld
Baderie - badkamertrend calm luxury
Baderie - badkamertrend marmerlooktegels
Baderie - vrijstaande badkraan
Baderie - trendkleur 2019 Heart Wood

Benieuwd of deze badkamertrend bij jou past? Ontdek welke stijlpersoonlijkheid jij bent en doe de StijlAnalyse.

Start StijlAnalyse

Zachte en ronde contouren

Calm Luxury draait om subtiele lijnen en zachte vormen. Een ligbad met ronde contouren, een hangend toilet met afgeronde hoeken en een sierlijke wastafelkraan. Stijlvolle en ingetogen ontwerpen die mooi zijn door hun eenvoud. Stoere materialen en luxe elementen zorgen ervoor dat deze badkamer ook een aangename plek is voor de man des huizes. Toch liever een hoekig wastafelmeubel of een strak bad? Dat staat ook prachtig in een Calm Luxury sfeer. Kies de elementen die u aanspreken uit deze badkamertrend en stel zo uw ideale badkamer samen.

Baderie - Vrijstaand bad met ronde elegante vormen
Vrijstaand bad met ronde, elegante vormen.
Baderie - elegante badkamer
Marmerlooktegels passen perfect binnen de calm luxury trend.

Marmer en koper

Marmer speelt een belangrijke rol in de Calm Luxury trend. Het geeft een luxe en stijlvolle uitstraling. Metalen zoals brons en koper hebben tegenwoordig een warme en rijke uitstraling en ziet u onder meer terug in wastafelbakken, fonteintjes en douchegoten. Kranen in koper of rosé goud zijn in 2018 heel populair. Een geborstelde uitvoering zorgt voor een stoere uitstraling, terwijl een gepolijste kraan goed in een moderne en strakke badkamer past.

Baderie - rose gouden inbouwkraan
Koper of goud combineert erg goed met marmer
Baderie - marmertegels badkamer
Baderie - douchesysteem goud

Ben je er nog niet uit of deze trend bij je past? Onze badkamermeesters inspireren je graag! Vraag een adviesgesprek aan.

Afspraak maken