Aandacht voor de doucheruimte

Geluksvergroters #2
Baderie - Easy Drain Diamond douchedrain

We willen graag weer wat mooie producten met je delen. Producten die het verschil in je badkamer maken. In dit specifieke artikel geven we aandacht aan je doucheruimte. Details die net dat beetje extra geven. Wij worden er gelukkig van, we hopen jij ook!

Een luxe diamant

Dat functioneel ook heel mooi kan zijn bewijst de Easy Drain Diamond. Een volledig nieuw ontworpen douchedrain in de vorm van een diamant. Gaat je voorkeur uit naar een mooie tegelvloer die doorloopt in je douche dan is de Easy Drain Diamond iets voor jou. De meeste drains hebben een eenzijdig afschot; de tegels lopen via één zijde schuin weg naar de drain. De Easy Drain Diamond heeft door het geruite design een tweezijdig afschot en voert zo het water nog beter af. De Easy Drain Diamond is makkelijk schoon te maken en door de innovatieve techniek volledig waterdicht, waardoor je lekkage door de drain voorkomt.

Baderie - Easy Drain Diamond
Baderie - Easy Drain Diamond douchedrain

Creatief stijlelement

Goed gekozen, smaakvol afgestemde accessoires maken je badkamer of toilet pas écht af. Ook voor een kleine metamorfose of opknapbeurt kun je met leuke accessoires een nieuwe look creëren. De Looox Colour Box is een stijlvol element om je spulletjes in op te bergen of gewoon als creatieve presentatie aan je muur. Deze box kun je volledig inbouwen, speels iets laten uitsteken of aan je muur hangen. Houd je niet van zichtbare ‘rommeltjes’, kies dan voor de variant met deurtje. Met de keuze uit mat zwart, antraciet, wit of geborsteld RVS is er altijd een variant die past in jouw badkamer.

Baderie - LoooX inbouwboxen

Stoer en veelzijdig

Je doucheruimte kun je op verschillende manieren afscheiden. En dat een douchewand niet saai hoeft te zijn laat deze serie van Baderie maar al te goed zien. We zijn benieuwd naar welke doucheopstelling jouw voorkeur uitgaat? Een inloopdouche geeft ruimte in je badkamer, maar door het open karakter verlies je veel warmte. Een douchruimte met een betegeld muurtje en douchedeur geeft privacy, houdt de warmte goed vast, maar kan afhankelijk van de ruimte krap aanvoelen. Een douchecabine met aan beide zijde glas biedt optische ruimte en behoud van warmte. Tja, dat stukje privacy neem je dan gewoon op de koop toe.

Baderie - inloopdouche
Baderie - douchewand en douchedeur
Baderie - industriële douchedeur
Baderie - douchewand en douchedeur

Benieuwd naar meer douchedeuren en wanden? Vraag het inspiratiemagazine aan!

Magazine aanvragen

Een kraan met allure

De kraan verschuift steeds meer van functioneel product naar designelement. Het elegante Italiaanse design van Hotbath is de smaakmaker voor je badkamer als douche-, bad-, of wastafelkraan.  Door de keuze uit verschillende kleuren maak je van je kraan een échte eyecatcher in je badkamer. De Cobber-serie van Hotbath heeft een kleurenpalet van maar liefst 15 kleuren! Wil je een statement maken? Kies dan voor een trendy koperkleur, goud of zwart? Voor een subtieler accent adviseren we geborsteld RVS of het vertrouwde chroom.

Baderie - Hotbath wastafelkraan zwart
Baderie - Hotbath wastafelkraan geborsteld RVS
Hotbath wastafelkraan Rosé goud | Baderie
Baderie - Hotbath gouden wastafelkraan

Kun je wel wat advies gebruiken? Maak een afspraak met een van onze badkamermeesters!

Afspraak maken

Gerelateerde artikelen