Veiligheid in de badkamer

Geniaal Genieten #4
Baderie - Hansgrohe Ecostat E thermostaat met CoolContact

Wie genoeg heeft van zelf water mengen met een warme en een koude kraan, kiest voor een douchethermostaat. Die heeft vaak één nadeel: het oppervlak kan flink heet worden. Daar heeft hansgrohe iets op bedacht. ‘CoolContact’ heet de technologie die ervoor zorgt dat de thermostaat koel blijft aan de buitenkant. Hoe het werkt? Wij zoeken het voor je uit.

Veiligheid in de badkamer voor het hele gezin

Thermostaten met CoolContact maken douchen veiliger. Hoe heet je de thermostaat ook zet, je kunt ‘m gewoon aanraken. Zo is je verbranden in de douche voorgoed verleden tijd. Vooral voor de grijpgrage handjes van kinderen is dat een uitkomst. Dan douche je als ouder toch ook een stuk zorgelozer! De essentie van de technologie is dat de warmte diep binnenin blijft.

Baderie - Hansgrohe Ecostat E thermostaat met CoolContact
Baderie - Hansgrohe CoolContact technologie
Baderie - Hansgrohe CoolContact technologie
Baderie - Hansgrohe Ecostat E thermostaat met CoolContact technologie

Meer weten over hansgrohe thermostaten met de CoolContact technologie? Maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom.

Maak een afspraak

Zo werkt het

Het koude en warme water wordt op een slimme manier door de thermostaat geleid. Het instromende koude water wordt in het inbouwdeel van de thermostaat zo geleid dat het meteen achter de voor- en achterkant langs stroomt. Het gemengde water wordt steeds omgeven door koud water, tot het uit de kraan stroomt.

Baderie - Hansgrohe CoolContact technologie
hansgrohe CoolContact technologie

Kranen kopen of kranen vervangen?

Kies voor een thermostaat met CoolContact, dan sta je zorgeloos onder de douche. Vind je technologie belangrijk, maar wil het oog ook wat? Dan is de Ecostat E de thermostaat voor jou! hansgrohe heeft zijn innovatieve technologie in deze hoogwaardige designthermostaat gegoten. De Ecostat E heeft naast een veilige binnenkant ook een SoftCube-design: geometrische vormen met licht afgeronde hoeken. De eenvoudige bediening van de tastbare metalen grepen en de duidelijke opschriften zijn heel handig voor senioren! Nog een veiligheidsfunctie van de Ecostat E: de SafetyStop-functie voor instelbare temperatuurbegrenzing. Hiermee kan het douche- en badwater nooit te heet worden.

Baderie - Hansgrohe Ecostat E Thermostaat met CoolContact technologie
Baderie - Hansgrohe Ecostat E thermostaat met CoolContact technologie
Baderie - Hansgrohe thermostaten met CoolContact technologie

Maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom en ontdek alle thermostaten die zijn uitgerust met de CoolContact technologie.

Maak een afspraak

Gerelateerde artikelen