Modern design én optimaal ontspannen

Douchen

Wanneer je aan strakke vormgeving denkt, denk je wellicht niet meteen aan optimaal ontspannen. Maar dat een strak design en optimaal ontspannen perfect samengaan, bewijst de nieuwste douche van hansgrohe: Rainfinity. Terwijl het hypermoderne design van deze douche jouw badkamerontwerp naar een nieuwe dimensie brengt, zorgen de microfijne waterstralen voor een compleet wellnessgevoel.

Het design van de toekomst

De Rainfinity is daar een uitstekend voorbeeld van. Hij springt in het oog door de grote mat witte hoofddouche. Deze kun je installeren als inbouw douchekop maar is ook verkrijgbaar in combinatie met een moderne showerpipe. De mat witte kleur staat in perfect contrast met de grafietkleurige, straalplaat van de douchekop. Daarnaast is er ook een innovatieve schoonmaaktechnologie toegevoegd aan de douchekop. De QuickClean technologie. Hiermee kun je in een handomdraai het vuil en de kalkaanslag op de douchekop verwijderen. Dit scheelt een hoop schoonmaakwerk. Ideaal toch?

Rainfinity
Rainfinity
Rainfinity

Het wellnessgevoel in huis

Naast vorm, is functie natuurlijk minstens zo belangrijk. Je badkamer is dé plek in huis om helemaal tot rust te komen. Jouw eigen wellnessoord, waar je je lekker terug kunt trekken. En dat lukt zeker met een douche met XXL Performance. Een XXL Performance staat garant voor grote straaloppervlakten. Dat wil zeggen, veel water op de juiste plekken! Of je nou toe bent aan de overweldigende ervaring van de regendouche of het comfort van de ronde handdouche (ø130 mm). Met deze douche prikkel je al je zintuigen op het juiste moment.

Ontspanning voor lichaam en geest

Heb jij wel eens gedoucht met microfijne waterstralen? Zodat je van top tot teen omhuld wordt door waterstralen die je huid strelen? Met de nieuwe straalsoort Intense PowderRain, kun je dat gevoel ervaren! Je doucht onder goed afgestelde douchekoppen, waardoor het water nog beter verdeeld uit de douche komt. Met de handige bediening kun je ook snel van straalsoort wisselen. Je badkamer wordt je eigen thuiswellness, met een compleet nieuwe douche-ervaring voor totale ontspanning.

Rainfinity

Maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom en laat je informeren over de mogelijkheden.

Afspraak maken

Gerelateerde artikelen