Industrieel design in de inloopdouche

Geniaal Genieten #7
Baderie - Soho industriële douchedeur

Hou je ook zo van de industriële look? De sfeer van oude fabrieken, opgetrokken in baksteen met veel gietijzeren elementen. De New Yorkse wijk SOHO staat er vol mee. Hier zijn de oude karakteristieke panden omgebouwd tot prachtige woonhuizen, restaurants en winkels. Nu kun je dit industrial design heel makkelijk vertalen naar je badkamer, dankzij de Soho® douchewanden van Sealskin.

Douche verbouwen: begin bij je douchewand

Eerst je douchewand uitzoeken ligt misschien niet zo voor de hand, maar bij de Soho® douchewand is het zeker een goed idee. Het ontwerp, het staal en de zwarte kleur zijn zó beeldbepalend, daaromheen kun je de rest van je badkamer uitzoeken. Maar de douchewand is ook een knap staaltje innovatie van Sealskin. Daar gaan we in deze blog graag wat dieper op in.

Baderie - Sealskin Soho 90 inloop
Baderie - SOHO New York
Baderie - Sealskin Soho 120 inloop
Baderie - Sealskin SOHO designer

Meer weten over Sealskin Soho®? Maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom.

Maak een afspraak

Industrial inloopdouche

Je kunt in je hele interieur industriële elementen toepassen, alleen vraagt de badkamer altijd net even wat meer aandacht. Dan denken we bijvoorbeeld aan schoonmaakgemak. Bij de Soho® douchedeuren zitten de profielen heel slim aan de buitenzijde. Aan de binnenzijde is het glas ononderbroken, zodat je de douchedeur eenvoudig droog maakt na gebruik. Het glas zelf is 8 mm veiligheidsglas dat standaard is voorzien van de antikalk coating ‘Sealglas’.

Baderie - Sealskin SOHO 120 inloop
Baderie - Sealskin Soho glas binnenkant
Baderie - Sealskin Soho New York inspiratie

Zwart en stoer

De designers van Sealskin hebben Soho® voorzien van bijzondere details. Zo bevat het ontwerp klassieke verbindingen en heeft de constructie zichtbare bouten, die wél makkelijk schoon te houden zijn. De elegant verborgen scharnieren en blinde bevestiging plaatsen de douchedeur tegelijkertijd ook helemaal in het nu. Zo komen modern en industrieel samen in jouw badkamer.

Baderie - Sealskin Soho scharnier
Baderie - Sealskin Soho detail bout

Drempelloos je badkamer verbouwen

Soho® is beschikbaar als 1-delige deur, 2-delige deur en als inloopdouche (divider). De douche is maar liefst 210cm hoog en te plaatsen met dorpel of juist volledig drempelloos. Dat laatste is praktisch schoon te houden, want vuil en zeepresten behoren zonder drempel tot het verleden. Zo hoef je niet te kiezen voor sexy of slim, Soho® is het allebei. Ga voor een industriële douche en haal een vleugje Manhattan in huis.

Baderie - Sealskin Soho deur met dorpel
Baderie - Sealskin Soho detail sfeer
Baderie - Sealskin Soho deur zonder dorpel
Baderie - Sealskin Soho detail sfeer

Maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom en ontdek de Sealskin Soho® douchedeuren en wanden.

Maak een afspraak

Gerelateerde artikelen