Maatwerk tot op de millimeter

Geniaal Genieten #3
Baderie - wastafelmeubel met precisie gemaakt

‘Maatwerk’ is een veelgebruikte term in de wereld van badkamers. Uiteraard wordt je badkamer altijd op maat ontworpen naar de ruimte die je beschikbaar hebt. Als je een wastafel wil die bijvoorbeeld precies van muur tot muur loopt, krijgt ‘maatwerk’ een heel andere betekenis. Het wastafelblad of badkamermeubel moet dan in de fabriek tot op de mm nauwkeurig worden gemaakt. Het Nederlandse merk Primabad maakt dat nu mogelijk de nieuwe lijn MadeNL.

Baderie - ladeindeling badkamermeubel
Baderie - Maatwerk baderkamermeubel
Baderie - maatwerk badkamermeubel
Baderie - Maatwerk badkamermeubel Primabad

Benieuwd naar meer badkamermeubelen? Vraag ons inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen

Badkamermeubels uit Nederland

Primabad is een exclusief merk in badkamermeubelen. Veel van onze klanten vinden het een sympathiek idee dat de meubels gewoon in Nederland worden gemaakt. Dat heeft natuurlijk ook praktische voordelen, zoals uitstekende service, korte lijnen en nu ook: maatwerk uit de eigen fabriek in het Brabantse Veghel. Dat luistert nauw, want hoe preciezer de maatvoering, hoe strakker het resultaat. En een nét niet passend badmeubel monteren met een nét te dikke kitrand, daar doen we niet aan bij Baderie. Het geluk zit immers in elk detail.

Baderie - maatwerk badkamermeubel MadeNL
Baderie - badkamermeubel maatwerk
Baderie - maatwerk badkamermeubel met planchet

Wastafelmeubel met precisie gemaakt

De wastafelkasten van MadeNL zijn tot op de millimeter nauwkeurig leverbaar van 250 t/m 1400 mm breed. Datzelfde geldt voor de wastafelbladen die ook in verschillende diktes en materialen leverbaar zijn, zoals hi-macs, Cerablad, beton en HPL. Zijn de muren niet helemaal recht? Zelfs een asymmetrische uitvoering is mogelijk. Zo komt een oplossing van muur tot muur altijd binnen handbereik en krijgt je creativiteit echt vrij spel.

Baderie - badkamermeubel Primabad
Baderie - Primabad maatwerk badkamermeubel
Baderie - Primabad maatwerk badkamermeubel
Baderie - Primabad badkamermeubel

Maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom en ontwerp je eigen badkamermeubel.

Afspraak maken

Badkamermeubelset ontwerpen: zo werkt het

Een van onze badkamermeesters kan je precies vertellen wat de ontwerpmogelijkheden van MadeNL zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • verschillende dieptes
  • combinatie van gesloten en open kasten
  • een spiegelkast van exact dezelfde breedte als het blad
  • kasten en frontjes in 31 melamine kleuren of 7 acryl corpuskleuren
  • opbouwkommen of kommen meegegoten in het blad

Zo ontstaat precies het badkamermeubel of de badmeubelset die je voor ogen hebt. Wij zorgen voor de afstemming met MadeNL en staan garant voor perfect maatwerk. Je schakelt dus alleen met Baderie en dat werkt juist zo comfortabel.

Gerelateerde artikelen