Maak je toilet toekomstbestendig

Geniaal Genieten #6
Baderie - Grohe inbouwreservoir

Wie vandaag zijn huis verbouwt, houdt rekening met de toekomst. Niemand weet precies hoe die er uit zal zien, maar duurzaam en elektrisch is wel zeker. Hoe bereid je je daarop voor in je badkamer of toilet? GROHE heeft het antwoord met de Rapid SLX. Dit nieuwe inbouwreservoir is voorzien van slimme technologie, zodat je er heel eenvoudig toekomstige innovaties op aansluit. Wat het closet van morgen ook is, met Rapid SLX is het plug & plee.

Toilet: volle snelheid richting de toekomst

In een blog over de techniek achter de badkamer is het de hoogste tijd om in te zoomen op het inbouwreservoir. Dat is immers onzichtbaar aanwezig achter elk wandcloset. Juist omdat je een inbouwreservoir niet zo makkelijk vervangt, is de Rapid SLX zo’n slimme keus. We vertellen je graag waarom.

Klaar voor elektrisch

De Rapid SLX heeft een geïntegreerde 230 V aansluiting. Dit maakt eenvoudige installatie van slimme elektrische toiletfuncties mogelijk. Denk hierbij aan geavanceerde douchewc’s. De Rapid SLX is ook standaard voorzien van een wateraansluiting voor douchetoiletten. Mocht je daar in de toekomst ooit voor kiezen, dan is alles wat er achter de muur zit daar alvast op voorbereid.

Baderie - Grohe Essence Warm Sunset
Baderie - Grohe
Baderie - Grohe Rapid SLX Essence Chroom
Baderie - Grohe Rapid SLX

Meer weten over GROHE Rapid SLX? Maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom.

Maak een afspraak

Duurzame toilet ideeën

Een duurzame toiletoplossing is het spoelrandloze wandcloset. Zo’n closet is waterbesparend doordat zonder spoelrand minder waterkracht nodig is om het toilet schoon te spoelen. Daar maak je pas optimaal gebruik van als je zelf de waterdoorstroom kunt regelen. En dat kan met de Rapid SLX. Dankzij een geïntegreerde flow manager kun je op elk moment heel eenvoudig de waterdoorstroom aanpassen, ook na installatie! De Rapid SLX met geïntegreerde flow manager is 100% voorbereid op toekomstige installaties.

Baderie - GROHE

Bedieningspaneel: duurzaam!

Zelfs de ruime collectie bedieningsplaten van GROHE is extra duurzaam, dankzij een PVD-coating (‘physical vapour deposition’). Deze coating maakt de oppervlakte drie keer harder en zelfs tien keer krasbestendiger. Hierdoor gaan de bedieningsplaten veel langer mee en daarmee zijn ze meteen het toppunt van duurzaamheid.

Baderie - GROHE bedieningsplaat  hard graphite
Baderie - GROHE bedieningspaneel supersteel
Baderie - GROHE bedieningspaneel warm sunset geborsteld
Baderie - GROHE bedieningspaneel  cool sunrise geborsteld
Baderie - GROHE bedieningspaneel  mat chroom

Zwarte kraan, gouden bedieningspaneel

Als iets extra lang meegaat, wil je wel dat het perfect bij je past. Daarom heeft GROHE haar collectie fors uitgebreid, zodat je een geheel eigen, gepersonaliseerde badkamer kunt creëren. In je eigen kleur, stijl en afwerking, van kranen en douche tot aan de accessoires die zorgen voor de finishing touch. GROHE is op dit moment de enige die een kleurenportfolio biedt voor montagedelen (scharnieren van de toiletzitting), douches, accessoires (toiletrolhouder/toiletborstel) én bedieningsplaten. Alle gekleurde artikelen zijn voorzien van de PVD-coating. Dit voorkomt onderling kleurverschil en zorgt echt voor één mooi geheel.

 

Baderie - GROHE heeft een uitgebreide collectie van kranen tot accessoires
Baderie - GROHE
Baderie - GROHE
Baderie - GROHE

Maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom en ontdek GROHE.

Afspraak maken

Gerelateerde artikelen