Metallic look in je badkamer? Doen!

Baderie - Metallic look badkamertegels

Tijdens een recent beursbezoek werd mijn aandacht getrokken door een tegel met een metallic gloed. Tot mijn grote verrassing was er ook een bijpassende mozaïek-variant. Ik zag direct de combinatie met hippe kleuren kranen van nu.  Met een Bronzen, zilveren of ijzergloed kun je dat chique hotelgevoel creëren, maar wel op een stoere manier.

Combineer de tegels uit dezelfde serie op de wanden en op de vloer, in een groot formaat (60 x 40 mm) met een minimale voeg. Dit vergroot visueel de ruimte van je badkamer én hiermee komen de accenten van mozaïek extra tot hun recht. Door te spelen met licht in combinatie met de glimmertjes in het mozaïek krijg je dat chique glamour effect.

Baderie - badkamertegels met metallic gloed
Baderie - mozaïek metallic gloed
Baderie - Metallic mozaïektegels
Baderie - zwarte mozaïektegels

Meer inspiratie? Het Baderie Badkamerhandboek staat boordevol tips en ideeën.

Inspiratiemagazine aanvragen

Mozaïek kun je subtiel toepassen in een nisje of als kader achter je spiegel boven het wastafelmeubel. Met een kraan in dezelfde stijl als de tegel; bijvoorbeeld geborsteld staal of brons, versterk je de uitstraling van de tegel. Voor een stoere look met staal en zwart, adviseer ik een traditionele gloeilamp als hanglampje boven je vierkante wastafel.

Je kunt het fris maken met wit keramiek, maar zelf vind ik het leuker om voor matzwart te kiezen. Een matzwart of diep antracietgrijs toilet, bad en wastafel. Dan maak je écht een statement met je badkamer.

Mijn geluk zit in… iedere dag dat gevoel van luxe creëren.

Baderie - Detremmerie stoere badkamerlamp

Zelf aan de slag? Maak een afspraak

Afspraak maken

Gerelateerde artikelen