De stijl van Mirjam is Traditioneel Comfortabel

De stijl van Mirjam is Traditioneel Comfortabel

De stijl van Mirjam is Traditioneel Comfortabel: ze gaat voor kwaliteit met stijl. In haar badkamer heeft ze het liefst hoogwaardige materialen met elegante, traditionele details. Daarbij zijn natuurlijke materialen niet weg te denken. En door de keuze voor klassiek ogende badmeubels en sanitair creëert ze de perfecte traditionele badkamer die bovendien comfortabel en uitnodigend is.

Uniek sanitair van Duravit D-neo

De persoonlijke smaak van Mirjam is al duidelijk vanaf het moment dat je de badkamerdeur open doet. Dankzij de stijlvolle serie Duravit D-Neo met haar rechte lijnen en geometrische vormen kan ze haar persoonlijkheid ook in de badkamer door laten schijnen.

Jouw badkamer in jouw eigen unieke stijl

Duravit D-Neo
Combineer het stijlvolle sanitair uit de serie Duravit D-neo met accessoires naar keuze om zo jouw persoonlijke stijl aan de badkamer te geven.

Opberggemak met Geberit

Mirjam is een opgeruimd type. En dat verlangt ze ook van haar badkamer. Maar waar laat ze de handdoeken? Föhn? Scheerapparaat? En natuurlijk is het fijn om al haar badkamerspullen onder handbereik te hebben. Geberit maakt mooie oplossingen voor alle opbergproblemen.

Zoek jouw opruimoplossing

Ook voor kleinere lades is er een lade-indeler.
Breng rust in de badkemer. Ruim jouw badkamer op met de opbergoplossingen van Geberit!

Kranen met een tijdloos ontwerp

In de zoektocht naar een elegante en tijdloze wastafelkraan kwam Mirjam uit bij Hotbath. Nu is ze echter aan het twijfelen geslagen. Kiest ze voor de serie Buddy, met een stoere uitstraling of tóch voor het verfijnde ontwerp van de serie Laddy.

Welk ontwerp heeft jouw voorkeur?

Fraaie Hotbath Laddy inbouwwastafelkraan
Stoere Hotbath Buddy badkamerkraan
Modern ogende Hotbath Laddy inbouwkraan

Durf een statement te maken

Door het geometrische ontwerp en de contrasterende kleurstellingen van de badkamerserie hansgrohe Finoris zou je kunnen bestempelen als ‘uniek’ en ‘anders’. Mensen met een duidelijke eigen smaak zouden voor deze veelzijdige serie kunnen gaan.

Verschillende straalsoorten bij hansgrohe Finoris
Bekijk de veelzijdigheid van de hansgrohe Finoris
De hansgrohe Finoris kranen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.
Combineer een hansgrohe Vivenis kraan met AddStoris-accessoires

Geïnteresseerd geraakt in de veelzijdige kranenserie hansgrohe Finoris?

Kies jouw unieke Finoris kraan

Een douchewand naar wens

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van de badkamer: de doucheruimte. Het is dé plek om ‘s morgens op gang te komen of om ’s avonds de dag van je af te laten glijden. Dan is het natuurlijk fijn dat de douche voorzien is van alle gemakken. Én een douchewand om een goede afscheiding tussen het natte en het droge deel van de badkamer te hebben.

Een op maat gemaakte Sealskin oplossing

Gerelateerde artikelen