Binnenkijken in een toekomstbestendige badkamer

Binnenkijken bij Petra en Paul
Baderie Midden Beemster

Met het oog op de toekomst besloten Petra en Paul hun badkamer te verbouwen. De oude badkamer was gedateerd en klein. Hun zoon, die architect is, kwam met het idee de badkamer te verplaatsen en de hele bovenverdieping te verbouwen. Zo kregen ze veel meer ruimte.

Een nieuwe badkamer ontwerpen en installeren is voor Baderie natuurlijk altijd een fijne uitdaging. Maar bij Petra en Paul ging die uitdaging nog wat verder, omdat de badkamerverbouwing werd geïntegreerd in de totaalverbouwing van de bovenverdieping. “Het resultaat is schitterend”, aldus Paul. “Alles is op elkaar afgestemd en een extra raam tussen badkamer en overloop zorgt voor een mooie zichtlijn en een prettige lichtval.”

Een vaste contactpersoon

“We kwamen bij Baderie terecht omdat we wisten dat ze hier in de buurt een prachtige showroom hebben en dat ze betrouwbaar zijn. Het is ons zeer goed bevallen”, zegt Paul. “Gedurende het hele ontwerptraject hadden we één contactpersoon. Deze badkameradviseur begreep exact wat wij wilden.” Petra vult aan: “Het is écht prettig dat je een vaste contactpersoon hebt, die correct is met afspraken, weet wat je wilt en alle ins en outs van het project kent. Dat geeft rust en vertrouwen.”

 

Baderie Midden beemster
Atelier badmeubel
Baderie Midden beemster 2
Baderie Midden Beemster 4
Sphinx toilet
Midden Beemster

Wil je ook van jouw badkamer een droombadkamer maken? Laat je adviseren door onze badkamermeesters

Maak een afspraak

Stoomcabine en gekleurde kranen

“Samen met onze badkameradviseur hebben we best veel tijd gestoken in het ontwerp en de materiaalkeuze”, aldus Paul. “Voor ons waren een stoomcabine en een douche met een zitgedeelte een absolute must. Beide zijn er dus gekomen. Ook het toekomstbestendige bubbelbad heeft een zitje. Deze is bovendien voorzien van handgrepen, die passen bij de kranen. We wilden beslist iets anders dan standaard chromen kranen, maar wat? Onze badkameradviseur verraste ons met gekleurde kranen van geborsteld rvs. De perfecte oplossing!”

Cleopatra
Cleopatra stoomcabine
Hotbath
Hotbath kranen

Verrassende vormgeving

“Vormgeving is voor ons belangrijk. We houden van verrassend design, dat allesbehalve standaard is. Op een subtiele manier zie je daarom overal bijzondere designdetails terug, iets waar onze adviseur goed op heeft gelet. Zo loopt de plank van het wastafelmeubel door tot boven het bad. Dat heeft veel meer body dan een ‘solitair’ geplaatst wastafelmeubel. En bij de inspringende plint onderaan het bad, fijn voor het plaatsen van je voeten, is een mooie strip met ledverlichting geplaatst.”

Bad
Cleopatra bad
Wastafel
Villeroy & Boch wastafel

Asymmetrie en openheid

“Om de wastafel iets spannender te maken kregen we het advies deze uit het midden te plaatsen ten opzichte van de verticale strook tegels erachter. De spiegel op die tegels hangt dan weer wel gecentreerd. Kleine details die voor ons echt het verschil maken. Om de hoek van de douche is een open kast geplaatst. Deze is voorzien van stroompunten, zodat we daar uit het zicht een tandenborstel of telefoon kunnen opladen.”

Baderie Midden Beemster 5

Bezoek jouw dichtstbijzijnde Baderie om de mogelijkheden voor jouw badkamer te bespreken

Bekijk onze showrooms

Afspraken nakomen

“Al met al zijn we heel erg blij met Baderie en met onze badkamer. Het feit dat je één contactpersoon hebt, die weet waar hij het over heeft, geeft houvast. Ook tijdens de installatiefase was er opnieuw een vaste contactpersoon die alles regelde en alle zorgen uit handen nam. Er is heel netjes gewerkt en het resultaat mag er zijn. Nu en in de toekomst.”

Gerelateerde artikelen