De zoektocht naar een elegante tijdloze wastafelkraan is voorbij

Kies voor een Hotbath Buddy of Laddy wastafelkraan
Fraaie Hotbath Laddy inbouwwastafelkraan

In de zoektocht naar een elegante en tijdloze wastafelkraan is een kraan uit de Hotbath serie Buddy of Laddy een goede optie. De Buddy is een krachtige kranenserie met een stoere uitstraling. De Laddy heeft een verfijnd ontwerp, dat vooral in een kleinere badkamer tot zijn recht komt.

Een verfijnde kranenserie

De stijl van de kranenserie Hotbath Laddy is het best te omschrijven als sierlijk, tijdloos en elegant. Dankzij het verfijnde ontwerp komt de Laddy vooral tot zijn recht in een kleinere badkamer. De serie bestaat uit een aantal verschillende kranen, waardoor je kunt kiezen uit een lage of hoge badkamerkraan. Of misschien past een inbouwkraan beter bij jouw droombadkamer. Ook vind je er een badkraan -met waterval- of douchekraan.

De elegante Hotbath Laddy badkamerkraan.
Dankzij het sierlijke en elegante ontwerp komt de Hotbath Laddy vooral tot zijn recht in een kleinere badkamer.

Krachtige looks

Ben je op zoek naar een badkamerkraan met een krachtige uitstraling, dan is een kraan uit de Hotbath Buddy-serie zeker iets voor jou. De kranenserie met de stoere en tijdloze uitstraling bestaat uit een groot aantal modellen in chroom of geborsteld nikkel. De kraan is niet alleen een mooie aanvulling in huis, maar door de lange levensduur ook nog eens een duurzame keuze.

Mooie Hotbath Laddy fonteinkraan
Fraaie Hotbath Laddy inbouwkraan
Vul het bad met een Hotbath Laddy badkraan met waterval
Stoere Hotbath Buddy badkamerkraan

Wil je meer informatie? Vraag jouw Badkamermeester!

Maak een afspraak

Geen verspilling van warm water

De Hotbath-kranen zijn voorzien van het Flower Power System: in de neutrale stand geeft de kraan koud water, zodat er van verspilling van warm water geen sprake is. Pas na het draaien van de hendel geeft een Hotbath-kraan gemengd of warm water. Dat maakt de kraan tot een uitermate duurzame keuze.

Perfecte combinatie

Natuurlijk is alleen een kraan in de badkamer niet voldoende. Wanneer je kiest voor een douche uit de Get Together serie, dan heb je een perfect matchende combinatie. De uitgebreide serie bevat niet alleen de klassieke glijstangset, maar ook fraaie inbouwbare regendouche. Bovendien is elke set volledig naar eigen wens af te stemmen. Een andere handdouche, een grotere hoofddouche: alles is mogelijk.

Combineer de Hothbath Get Together doucheset met de Laddy kranen
Combineer de Hotbath Laddy douchemengkraan met een douche uit de Get Together serie. Elke set is volledig naar eigen wens af te stemmen.

Gerelateerde artikelen