Maak jouw badkamer af met een Sealskin douchedeur

Zelfs op maat gemaakt!
Creëer een fraaie doucheruimte met Sealskin

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van de badkamer: de doucheruimte. Het is dé plek om ‘s morgens op gang te komen of om ’s avonds de dag van je af te laten glijden. Dan is het natuurlijk fijn dat de douche voorzien is van alle gemakken. Én een douchewand om een goede afscheiding tussen het natte en het droge deel van de badkamer te hebben.

Ruime keuze

Het maakt niet uit wat jouw smaak is, Sealskin heeft voor elke stijl een passende oplossing. Zoek je een modern zwart frame, een klassiek aluminium frame of een minimalistische douchewand zonder frame, Sealskin zorgt voor de juiste uitvoering. Dankzij de in te korten stabilisatiesteun is de douchewand in allerlei situaties te monteren. Zélfs in een hoek!

Mooie Sealskin douchecabine
Sealskin-oplossing voor een nis
Zoveel douchemogelijkheden bij Sealskin
Een op maat gemaakte Sealskin oplossing

Wil je ook van jouw badkamer een droombadkamer maken? Laat je adviseren door onze Badkamermeesters.

Maak een afspraak

Optimaal gebruiksgemak

Door de jarenlange ervaring heeft Sealskin een oplossing voor de meest voorkomende problemen. Zo zorgt de hoogte van maar liefst 2 meter voor meer warmte en comfort tijdens het douchen. Daarnaast zorgen het autoclose-systeem bij de draaideuren en het softclose-systeem bij de schuifdeuren voor nog meer gebruiksgemak.

Sealskin staat voor ultiem gebruiksgemak
De draaideuren van Sealskin zijn voorzien van een autoclose-systeem, waardoor de deuren automatisch sluiten. Door de magneetstrips aan de deur sluiten de deuren mooi aan.

Alles bij de hand

Hoe makkelijk is dat! Bij de serie Avenue heeft Sealskin de douchemandjes geïntegreerd in de de inloopdouches en zijwanden. Dan heb je al jouw douchebenodigdheden direct bij de hand! En je hoeft geen gaten in de muur meer te boren. De uit hoogwaardig kunststof vervaardigde douchemand kan -als mand of als nis- op iedere gewenste hoogte gemonteerd worden. Meer opbergplek nodig? Ook dat is mogelijk. Extra douchemanden zijn los te bestellen.

Wil je meer informatie? Vraag jouw Badkamermeester!

Functionele douchemandjes bij Sealskin Avenue
De veelzijdige douchemandjes van Sealskin Avenue maken het mogelijk om jouw favoriete douchespulletjes onder handbereik te hebben.

Zorgeloos onderhoud

De douchewanden van Sealskin zijn gemaakt ven veiligheidsglas en voorzien van een speciale antikalk coating: Sealglas. Sealglas zorgt ervoor dat het water makkelijker van het glasoppervlak afloopt, wordt kalkaanslag voorkomen, blijft het glas langer transparant en wordt daardoor het schoonhouden vergemakkelijkt. Bij de douchewanden met profiel zijn de profielen vlak afgewerkt en zijn de schroeven verborgen. Zo is schoonmaken een eitje!

Gerelateerde artikelen