Kies jouw unieke hansgrohe Finoris kraan

Vrijheid in de badkamer
De fraaie kranen van hansgrohe FInoris bieden je vrijheid in de badkamer

Zou je jouw eigen smaak als ‘uniek’ en ‘anders’ bestempelen? Dan is de badkamerserie hansgrohe Finoris zeker iets voor jou. Door het geometrische ontwerp en de contrasterende kleurstellingen, maak je jouw strakke designbadkamer tot een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn.

Liefhebbers van een strak design zullen dol zijn op de vormgeving van Finoris badkamerkranen. Dankzij de drie verschillende trendy kleuren -matzwart, matwit en chroom- kun je stijlvolle accenten in de badkamer aanbrengen. Daarmee passen deze innovatieve mengkranen optisch perfect in elk badkamerdesign. De Finoris-serie is een moderne, hoogwaardige designlijn waarmee je jouw hele badkamer kunt inrichten. Zo geniet je ook rond de douche en het bad van een minimalistische inrichting.

Verschillende straalsoorten bij hansgrohe Finoris
De hansgrohe Finoris kraan is voorzien van een uittrekbare vuistdouche en biedt veel vrijheid voor de gebruiker.

Finoris brengt flexibiliteit

De badkamer is typisch zo’n plek waarin de wensen van verschillende samenkomen. En botsen. De veelzijdige hansgrohe Finoris Flex is een kraan die aan de meeste wensen kan voldoen. Door de subtiel in de slanke mengkraan geïntegreerde functionele handdouche wordt het haar wassen, de baby in bad doen of snel een trui uitwassen een simpele taak. Na gebruik glijdt de handdouche probleemloos terug in de mengkraan. Dankzij de ComfortZone technologie heeft de draaibare kraan een grote actieradius, veel gebruiksgemak en zorgt het voor bij een fontein voor minder spatten.

Wil je meer informatie? Vraag jouw Badkamermeester!

Combineer naar hartelust

Als je dol bent op strakke badkamers, kun je de Finoris mengkranen perfect combineren met een douche uit de Rainfinity-serie. De bekroonde designdouches zijn geliefd bij veeleisende design- en wellnessfans. Logisch ook: in de regen staan zag er nog nooit zo mooi uit.

Tip: de kranen van hansgrohe Finoris kunnen perfect gecombineerd worden met de accessoires uit de hansgrohe AddStoris-lijn.

De hansgrohe Finoris kranen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.
Bekijk de veelzijdigheid van de hansgrohe Finoris
Combineer een hansgrohe Vivenis kraan met AddStoris-accessoires
Rainfinity

Wil je ook van jouw badkamer een droombadkamer maken? Laat je adviseren door onze badkamermeesters.

Maak een afspraak

Gerelateerde artikelen