Stijlvolle badkamer door Duravit D-neo

Japandi badkamer

Wil je jouw badkamer in jouw eigen unieke stijl inrichten? Misschien is de stijlvolle serie Duravit D-neo iets voor jou. Het omvangrijke assortiment van deze serie met rechte lijnen en geometrische vormen biedt voldoende ruimte om jouw persoonlijkheid door te laten schijnen.

Minimalistische stijl

De kracht van het ontwerp van Duravit D-neo zit in het minimalisme. Met D-neo wordt de badkamer omgetoverd tot een oase van rust om de overprikkeling van het moderne leven tegen te gaan. Een minimalistische inrichtingsstijl gedijt door zorgvuldig geplaatste speciale accenten. De karakteristieke omlopende rand van de asymmetrische wastafel valt op als een bijzonder onderscheidend kenmerk van de D-neo wastafels, meubelwastafels en fonteintjes.

Duravit
Modern
Japandi
Duravit

Ben je er nog niet uit of deze stijl bij je past? Doe de stijlAnalyse.

Start stijlAnalyse

Combineer naar hartelust

De afzonderlijke elementen van het complete badkamerprogramma passen in elke sfeer. Combineer het minimalistische ontwerp van het D-neo sanitair met accessoires in jouw eigen smaak. Daarbij maakt het niet uit of je gaat voor een feel-good sfeer, een minimalistische Scandinavische stijl of een veelzijdige en kleurrijke afwerking. Met de D-neo ben je verzekerd van een geraffineerde badkamer.

Duravit
het sanitair van Duravit D-neo vormt de basis van jouw nieuwe stijlvolle badkamer. Combineer het strakke ontwerp met accessoires om zo jouw eigen stijl te creëren.

Ruime keuzevrijheid

De serie D-neo is zowel veelzijdig als doelgericht: ongeacht welke designtrends zich in de badkamer ontwikkelen, D-neo blijft altijd actueel. De meubelwastafel met bijpassende onderbouw en accessoires in felle kleuren toont het eigentijdse gezicht van het assortiment. De hoge kast met vijf glazen leggers is zowel stijlvol als praktisch. Het D-neo kraanwerk met een plat gevormde, verticaal geplaatste handgreep loopt door de hele armaturenlijn en zorgt voor een speciaal tintje. Het vrijstaande bad van DuraSolid® zorgt voor een badervaring in zijn puurste vorm.

Dneo
Duravit
Dneo

Gerelateerde artikelen