Praktische en mooie opbergoplossingen van Geberit

Voor elke smaak een oplossing!
Geberit biedt praktische en mooie opbergoplossingen

Ruimte heb je nooit genoeg, zeker niet in de badkamer. Waar laat je de handdoeken? Föhn? Scheerapparaat? En natuurlijk wil je alle badkamerspulletjes die je dagelijks gebruikt ook onder handbereik hebben. Geberit maakt mooie oplossingen voor al jouw opbergproblemen.

Ruimte kun je nooit genoeg hebben, zeker in de badkamer. Want zeg nou eerlijk, wie heeft er een balzaal als badkamer. Wanneer je een badkamer ontwerpt, is het fijn als alle ambitieuze ideeën en wensen verwezenlijkt worden. Geberit ontwikkelt badkamerproducten die er niet alleen mooi uitzien, maar die ook optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte.  

Begin bij de onderkast

Kijk om te beginnen naar de ruimte die de wastafelonderkast biedt. Wanneer de kast een lade heeft kun je misschien gebruik maken van een lade-indeler. Deze maakt het mogelijk om de spullen in de lade overzichtelijk op te bergen. In de kast zelf is een ruimtebesparend wastafelsifon een waardevolle toevoeging. Zo kun je de ruimte van de onderkast optimaal benutten.

Geberit biedt praktische en mooie opbergoplossingen
Gebruik een lade-indeler voor een overzichtelijke lade-inhoud.
Ook voor kleinere lades is er een lade-indeler.
Veel opbergruimte in de Geberit Renova Plan.

Ben je er nog niet uit of deze stijl bij je past? Doe de stijlAnalyse.

Start stijlAnalyse

Opbergruimte achter de spiegel

Vervolgens kijk je naar de 'verloren ruimte’ boven de wastafel. Natuurlijk, daar hangt een mooie spiegel met verlichting. Maar waarom hang je er geen spiegelkast neer. Zo'n kast neemt nauwelijks extra ruimte in, maar biedt wel een zee aan opbergruimte! Neem bijvoorbeeld de Geberit Acanto. Zowel de deuren als de volledige achterzijde van de binnenkant van de kast zijn voorzien van een spiegeloppervlak met verlichting. De beide draaideuren zijn voorzien van aflegplateaus. Zo zijn make-up, scheerspullen en andere verzorgingsproducten altijd binnen handbereik, terwijl in de spiegel het beeld goed zichtbaar blijft.

Baderie - Primabad badkamerspiegel
Creëer extra opbergruimte, door de badkamerspiegel te vervangen door een praktische spiegelkast.

Extra badkamerkast

Heb je het geluk dat je extra ruimte in de badkamer hebt voor een extra badkamerkast? Denk dan eens aan een apothekerskast. Deze kast ken je natuurlijk vanuit de keuken, maar met de Geberit Acanto is deze er ook voor in de badkamer. Deze hoge kast met apothekersladen biedt overzichtelijke opbergruimte. Met deze kast in jouw badkamer is er altijd voldoende ruimte voor jouw voorraad shampoos, verzorgingsproducten en handdoeken.

Past de Geberit Acanto apothekerskast in jouw badkamer?
Een apothekerskast is niet alleen geschikt voor de keuken. In de badkamer zorgt deze Geberit Acanto badkamerkast voor extra opbergruimte!

Wandplank bij minder ruimte

Mocht je in jouw badkamer niet de ruimte hebben voor een hele badkamerkast, dan is misschien een planchet een geschikte oplossing. Een Geberit Acanto aflegplateau biedt voldoende ruimte voor het opbergen van dagelijkse cosmetica-artikelen of voor decoratie, dan is het Acanto aflegplateau met een verhoogd front een fraaie oplossing. Dit plateau verleent de badkamer extra individualiteit en praktisch opberggemak.

Of misschien is de Geberit Acanto magneetwand een passende oplossing. Deze speelse magneetwand is overal toe te passen en voorzien van drie handige, verplaatsbare bakjes, waar je de dagelijkse kleine spulletjes praktisch in kunt opbergen. Daarnaast kun je met magneetjes het wandbord met persoonlijke items verder decoreren.

Zoek je een opbergoplossing? Vraag het jouw Badkamermeester!

Een fraai Geberit Acanto wandbord voor alle losse badkamerspullen.
Praktisch hoor! Zo'n magneetwand. Het biedt je de mogelijkheid om de badkamerspullen onder handbereik te hebben, zonder dat het meteen alle ruimte in de badkamer opslokt.

Gerelateerde artikelen