De stijl van Max is Sfeervol Landelijk

De stijl van Max

De stijl van Max is Sfeervol Landelijk: een badkamer vol sfeer waar je na een dag hard werken heerlijk tot rust kunt komen. Of na een goede nachtrust de dag op je gemak kunt starten, natuurlijk. De landelijke stijl wordt gekenmerkt door natuurlijke materialen en warme kleuren. We hebben een aantal producten geselecteerd die in een sfeervolle en landelijke badkamer goed tot hun recht komen.

Comfort en flexibiliteit in kraanvorm

Wanneer je jouw badkamer naar je persoonlijke smaak wilt inrichten, dan is een kraan uit de GROHE Essence-serie een goede keuze. Een Essence-kraan brengt optimaal comfort en flexibiliteit in elke badkamer en is in elke badkamer een ware blikvanger. De strakke lijnen en de organische designelementen verbergen de geavanceerde technologie in de nieuwe Essence kraan.

Bekijk de GROHE Essence-serie

GROHE minimalistisch
Grohe2
Grohe3

Creëer een douche-oase

Op de zoektocht naar jouw nieuwe droombadkamer moet je ook een keuze maken voor de doucheruimte. Kies je dan voor een douchecabine of heb je de ruimte voor een vrijstaande douchewand? Welke optie je kiest maakt niet uit: bekijk in ieder geval het uitgebreide assortiment douchecabines of -wanden van Van Rijn.

van Rijn2

Wil je meer Van Rijn douchewanden bekijken?

Bekijk de Van Rijn-douchecabines

Van badkamer tot thuis-spa

Tover jouw badkamer om tot een echte thuis-spa. Daarbij is het installeren van een Sunshower de finishing touch! Het infrarood licht zorgt voor ontspanning en pijnverlichting in spieren en gewrichten en dankzij het zonlicht voel je je energieker en fitter. 

Sunshower oneplus

Wil je meer weten over Sunshower?

Bekijk het Sunshower-assortiment

Een natuurlijke waterval

De kranenserie hansgrohe Vivenis maakt indruk met een volledig nieuw watergevoel: het brede en volle straalbeeld doet denken aan een natuurlijke waterval en prikkelt de zintuigen. Zo wordt zelfs handen wassen een kort geluksmomentje. De smaakvolle mengkraan met zijn gewelfde uitloop zorgt er voor dat je elke dag de betovering van de hansgrohe Vivenis kranen ervaart.

Vivenis
Hansgrohe Vivenis
Hansgrohe Vivenis
Hansgrohe Vivenis2

Welke hansgrohe Vivenis kraan past bij jou?

Bekijk het hansgrohe Vivenis-assortiment

Een badkamermeubel op maat

In de zoektocht naar een badkamermeubel kan het best zo zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn ook zóveel mogelijkheden! Kijk dan eens naar de badmeubels van Thebalux Beat 45. Deze stijlvolle en veelzijdige meubels maken jouw badkamer helemaal af! Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende breedtes.

Badmeubel Thebalux

Wil je meer weten over de Thebalux meubels?

Bekijk de Beat 45-serie

Gerelateerde artikelen