Een natuurlijke waterval met hansgrohe

Hansgrohe Vivenis

Voel de betovering van de hansgrohe Vivenis kranen. Deze kranenserie maakt indruk met een volledig nieuw watergevoel: het brede en volle straalbeeld doet denken aan een natuurlijke waterval en prikkelt de zintuigen. Zo wordt zelfs handen wassen een kort geluksmomentje.

Waterval in de badkamer

Ben je op zoek naar een badkamerkraan voor jouw eigen wellness-oase? Dan is de stijlvolle kranenserie van hansgrohe Vivenis zeker aan te raden. Het smaakvolle mengkraandesign van Vivenis met zijn gewelfde uitloop is verkrijgbaar voor wastafel, bad en douche. De ergonomisch gevormde, vlakke greep nodigt uit tot aanraken en is makkelijk te bedienen. De elegante vorm van de mengkraan smelt harmonieus samen met de loop van het water. Met een breed straalbeeld creëert Vivenis de fascinerende sfeer van een waterval. Zo wordt handen en gezicht wassen een moment van ontspanning.

Het brede straalbeeld van Vivenis creëert de fascinerende sfeer van een waterval.
Het brede straalbeeld van de hansgrohe Vivenis creëert de fascinerende sfeer van een waterval

Ontworpen voor elegante badkamers

De Vivenis kranenserie is een blikvanger in moderne en elegant ingerichte badkamers. Kies je voor klassiek chroom of liever een van de FinishPlus-oppervlakken matzwart of matwit? Er is altijd wel een variant die bij jouw badkamer past. En alle kranen zijn voorzien van de modernste hansgrohe technologie, waardoor een kraan een lange levensduur heeft. Door de AirPower-technologie wordt de straal met lucht verrijkt en is zo uiterst zacht en vol. Bovendien verbruiken kranen uit de Vivenis-serie dankzij de EcoSmart-technologie tot 60% minder water dan gewone wastafelmengkranen.

Vivenis
Met hansgrohe Vivenis kies je voor fraaie badkamerkranen voor een moderne en elegant ingerichte badkamer.

Ruime keuze

Naast de verschillende types kranen, kun je bij een wastafelkraan ook nog eens kiezen uit een viertal ComfortZone-hoogtes. Op deze manier voldoet de Vivenis-wastafelkraan aan alle individuele eisen. Voor het bad omvat het Vivenis-assortiment mengkranen voor opbouw- en inbouwmontage, een baduitloop, een 4-gats badrandmengkraan en de vloergemonteerde variant. Bij de 4-gats badrandmengkraan hoort de sBox bad: de doucheslang wacht opgewikkeld en beschermd in de badrand om te worden gebruikt.

Tip: de kranen van hansgrohe Vivenis kunnen perfect gecombineerd worden met de accessoires uit de hansgrohe AddStoris-lijn.

Hansgohe Vivenis

Gerelateerde artikelen