Comfort en flexibiliteit in kraanvorm

GROHE badkamer

Een kraan uit de GROHE Essence-serie brengt een optimaal comfort en flexibiliteit in elke badkamer. Dankzij de strakke lijnen van de minimalistisch vormgegeven kranen, is het een ware blikvanger in elke badkamer. De organische designelementen verbergen de geavanceerde technologie in de nieuwe Essence kraan. Zo kun je de badkamer naar jouw persoonlijke smaak inrichten! 

Flexibiliteit ten top

Hoe je GROHE Essence toepast hangt helemaal af van je badkamer. Het past perfect bij hedendaagse badkamers, zoals elegante vrijstaande badthermostaten of mengkranen die perfect passen bij opzetwastafels. Dankzij het instelbare draaibereik (variërend van 0 tot 360°) kun je de kraan voor veel verschillende situaties gebruiken. Kies je voor een uitvoering met een hoge uitloop, dan is het wassen van het haar onder de kraan geen enkel probleem.

GROHE badkamer
GROHE Essence past perfect in de hedendaagse badkamers

Hoogwaardige afwerking

De GROHE Essence-serie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je een moderne badkamer kunt creëren. Dankzij de PVD-afwerking is de oppervlakte driemaal harder dan bij een ‘normale’ kraan. Daardoor is het kraanwater niet alleen harder, maar ook nog eens tien keer meer krasbestendig. Door deze hoogwaardige afwerking ben je verzekerd van een kraan die er na tientallen jaren nog net zo mooi uit ziet als op de dag toen je er voor het eerst verliefd op werd.

GROHE Essence badkamer

Benieuwd welke kleur het beste bij jouw badkamer past? Maak een afspraak en krijg persoonlijk advies van één van onze badkamermeesters!

Maak een afspraak

Gerelateerde artikelen