Van badkamer tot thuis-spa met Sunshower

Sunshower infrarood

Tover jouw badkamer om tot een echte thuis-spa. Daarbij is het installeren van een Sunshower de finishing touch! Het infrarode licht zorgt voor ontspanning en pijnverlichting in spieren en gewrichten en dankzij het zonlicht voel je je energieker en fitter. 

Verzorgend infrarood

Het infrarode licht van Sunshower zorgt voor ontspanning en pijnverlichting in spieren en gewrichten. Doordat het lichaam infrarood opneemt, geniet je van aangename warmte en kunnen spieren en gewrichten beter ontspannen. Bovendien bevordert infrarood ook de slaapkwaliteit. Zo sta je elke dag weer uitgerust op!

Sunshower infrarood
Met de positieve invloeden van infraroodlicht van een Sunshower maak je van jouw badkamer een echte wellness-oase.

Dagelijkse dosis zon

Zonlicht voedt het lichaam en zorgt voor een fitter, vitaler én energieker gevoel. Te veel UV-licht is niet goed voor je, net als te weinig UV-licht ongezond is. Sunshower geeft een minimale dosis UV-licht af, zodat jouw vitamine D-niveau je ook in de wintermaanden gezond houdt. Dit gebeurt met de juiste balans tussen effectiviteit en veiligheid. 

Sunshower UV

Wil je meer informatie over de Sunshower? Kom langs in één van onze showrooms!

Maak een afspraak

Sunshower Round en Square

Je kunt nu kiezen uit verschillende varianten van de Sunshower. Allereerst kun je kiezen uit de varianten Sunshower ONE met infrarood en Sunshower PLUS met infrarood én UV-licht. Vervolgens kun je uit drie verschillende afmetingen en twee bouwvarianten kiezen. De lijn is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: Black, White, Organic Grey en Sand White.

Nieuw is de keuze voor de ronde afwerking van de omlijsting van de Sunshower. Dankzij de ronde hoeken krijgt de Sunshower een vriendelijker aanzicht.

Kies uit het uitgebreide Sunshower-assortiment
Kies uit verschillende varianten Sunshower: Round of Square, mét of zonder UV-licht, verschillende afmetingen en altijd een passende kleur.

Gerelateerde artikelen