Een badkamermeubel op maat van Thebalux

Badkamermeubel Thebalux

Tijdens de zoektocht naar een badkamermeubel kan het best zo zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn ook zóveel mogelijkheden! Kijk dan eens naar de badmeubels van Thebalux Beat 45. Deze stijlvolle en veelzijdige meubels maken jouw badkamer helemaal af! Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende breedtes.

Uitgebreide serie badmeubels

De badkamerserie Thebalux Beat 45 is een moderne serie badmeubels met een diepte van 45 centimeter. De meubels zijn voorzien van lades en deuren met inliggende of opliggende fronten. Ook omvat de serie greeploze kasten en meubelen met een zwart frame. Alle kasten zijn leverbaar in de maten 60, 80, 100, 120, 140 en 160cm breed.

Badmeubel Thebalux
Thebalux beat 2
Baderie - Thebalux

Verschillende grepen

Standaard worden de Thebalux Beat 45 badkamermeubels voorzien van opbouwgrepen in de kleuren chroom of zwart. Binnen het Thebalux programma kun je ook kiezen voor meubels met gekleurde Tinto grepen. Zo passen de grepen van de kastjes perfect bij de kleur van de kraan of spiegel.

Thebalux beat 2 2
Kies bij jouw Thebalux Beat-badmeubel greepjes in de kleur die bij jouw badkamer past.

Bijpassende wastafel

Een wastafelmeubel is natuurlijk niet compleet zonder een bijpassende wastafel. De wastafels van Thebalux Beat zijn er in vele soorten: met een diepte van 45 cm en een breedte variërend van 60 tot en met 160cm. Bij alle breedtes is er de keuze tussen een wastafel van beton, mineraalmarmer of keramiek. Of misschien past je een afdekblad met een losse opbouwkom beter in jouw nieuwe badkamer? Ook dat is mogelijk!

Thebalux badmeubel Nuance

Ben je benieuwd welk badkamermeubel in jouw badkamer past? Doe de StijlAnalyse en kom er achter wat jouw stijl is!

Doe de StijlAnalyse

Veelzijdige serie

De badkamerserie Thebalux Beat bestaat niet alleen uit een wastafelmeubel, maar ook uit veel complementaire kasten. Wanneer je voor een bijpassende zijkast kiest, creëer je op die manier extra opbergruimte. Een goede plek om de handdoeken droog te bewaren! Of kies voor een moderne en praktische spiegelkast met dubbelzijdige spiegeldeuren en ledverlichting voor de badkamerspullen die je binnen handbereik wil hebben.

De Thebalux Beat-serie omvat een ruim assortiment kasten.
Creëer voldoende opbergruimte door het toevoegen van andere Thebalux Beat badkamerkasten.

Gerelateerde artikelen