Van Rijn Products

van Rijn logo

Glas is fascinerend en werpt een nieuw licht op de inrichting. Met glas zorg je ervoor dat ruimtes op een transparante manier afgeschermd worden, iets wat met traditionele materialen onmogelijk is. Met de glazen oplossingen van Van Rijn Products geef je jouw badkamer sfeer en vorm, zodat je elke ochtend een frisse start kunt maken!

Totaaloplossing

Van Rijn Products is een professionele organisatie, gespecialiseerd in het ontwerpen en toepassen van sanitaire en glazen oplossingen. Bij Baderie bieden we een uitgebreid assortiment aan van Rijn Products, van glazen douchecabines tot glazen scheidingswanden. Samen met onze badkamermeesters zetten wij jouw wensen om in realiteit en bieden wij een totaaloplossing. 

 

Van Rijn assortiment

Van Rijn Products heeft veel verschillende series. De standaardseries bestaan uit inloopdouches, nisdeuren en hoekcabines. Je kunt ook kiezen voor een profielloze oplossing voor een minimalistische uitstraling. Deze worden geleverd zonder profiel, maar als je er zeker van wil zijn dat de wand spatwater dicht is, kun je de wand uit laten voeren met acryl afdichtingsstrips. Bij Baderie bieden we tevens verschillende accessoires aan van Van Rijn, om je badkamerlook compleet te maken. 

image
im
im
image

In onze showrooms laten onze badkamermeesters je graag zien welke glazen oplossingen er in jouw badkamer mogelijk zijn.

Maak hier een afspraak

Maatwerk

Als jouw badkamersituatie de standaard oplossingen niet toelaat, kun je ook voor maatwerk bij ons terecht. Het maatwerkprogramma van Van Rijn kenmerkt zich door de vierkante verchroomde scharnieren met lift functie. De liftfunctie zorgt ervoor dat de douchedeur een beetje opgetild wordt waardoor het rubber in de deur niet beschadigd. 

Naast dat we kijken naar wat passend is, kijken we naar de juiste combinatie van kleuren en materialen voor jouw badkamer. Samen met jouw badkameradviseur zorgen we ervoor dat jouw persoonlijke wensen helemaal tot uiting komen in jouw badkamer op maat.

im
im
i
image

Benieuwd welke doucheoplossing het beste bij jou past?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend ontwerp.