De stijl van Lotte is Modern Chic

De_stijl_van_Lotte_is_Modern_Chic

De Stijl van Lotte is Modern Chic. Lotte heeft een drukke baan, daarom wil ze graag dat thuis een plek is om volledig tot rust te komen. Vooral de badkamer is een belangrijke plek, waar Lotte zich graag in terug trekt. Ze houdt van lichte kleuren en natuurlijke materialen. Het geheel moet eenvoud uitstralen en de producten hebben een hoge kwaliteit. Naast rustig en overzichtelijk moet de badkamer een subtiele luxe bevatten. De luxe zit hem bij Lotte voornamelijk in technische snufjes, waardoor haar dagelijkse ritueel sneller of gemakkelijker gaat. Het eindresultaat kun je omschrijven als stijlvol en verzorgd.

Gezondheidsvoordelen van de Sunshower

Al voordat Lotte een adviesgesprek heeft ingepland bij Baderie, weet ze dat ze graag een Sunshower in haar badkamer wil. Haar badkamermeester besluit dan ook om hier mee te beginnen, omdat dit zo’n duidelijke wens is. De keuze is uiteindelijk gevallen op een Sunshower Deluxe in de kleur ‘organic gray’, het design van deze Sunshower spreekt Lotte het meest aan. Een mooi design is een leuke bijkomstigheid, maar de gezondheidsvoordelen van de Sunshower zijn de voornaamste reden voor Lotte om deze aan te schaffen. Door het infrarood licht ontspannen haar spieren en het UVB licht zorgt er voor dat Lotte ook in de koudere maanden genoeg vitamine D binnen krijgt.

 

Sunshowergrijs

Wil je meer weten over Sunshower? Bekijk ook deze blog eens.

Lees meer

Stel je badkamermeubel zelf samen

Een badmeubel is vaak het middelpunt van je badkamer, omdat deze over het algemeen het meest gebruikt wordt. Extra belangrijk dus dat het meubel helemaal naar jouw smaak is. Omdat Lotte goed voorbereid naar het gesprek kwam, wist ze al dat haar stijl ‘Modern Chic’ is. Hier is ze achter gekomen doordat zij de Baderie StijlAnalyse gedaan heeft. Lotte heeft alvast gekeken naar wat ze mooi vindt en kiest daarom voor een meubel dat ze zelf kan samenstellen. De MadeNL serie van Primabad, beschikt namelijk over de kleuren die Lotte mooi vindt en ook bij haar stijl passen.

 

StijlAnalyse

Wil je ook weten wat jouw stijl is? Doe de StijlAnalyse.

Doe de StijlAnalyse

Lotte heeft gekozen voor een meubel met een donkere houtstructuur. De combinatie met het mat witte blad en opbouwkom, geven de ruimte een strakke maar tegelijkertijd warme uitstraling. De twee lades zorgen ervoor dat Lotte meer dan genoeg opbergruimte heeft.

Primabad_Made_NL

Wil je meer weten over de MadeNL serie van Primabad? Bekijk ook deze blog eens.

Lees meer

Een luxe douchewc

Lotte heeft zich ingelezen over de douchewc en geeft aan dat ze hier interesse in heeft. Op het gastentoilet bij de Baderie vestiging heeft ze de Geberit AquaClean douchewc uitgeprobeerd en daarna is ze helemaal overtuigd. Vooral de verwarmde toiletbril en unieke WhirlSpray straal gaven de doorslag. Het strakke design van de Geberit AquaClean Mera spreekt haar het meeste aan, voor deze douchewc heeft ze dan ook gekozen.

 

AquaCleanMera
AquaCleanMera2
AquaCleanMera3
AquaCleanMera4

Wil je meer weten over de de WhirlSpray van Geberit? Lees ook deze blog eens.

Lees ook deze blog eens

Elegante kranen

Lotte houdt van een chique uitstraling en ze heeft ook al een aantal luxe items aan haar badkamer toegevoegd. Nu wil ze graag wat elegante kranen toevoegen om er voor te zorgen dat de badkamer er chique, maar ook elegant uit ziet.  De Badkamermeester stelt voor nog een rondje door de winkel te lopen en wijst Lotte op de GROHE Lineare serie. De slanke kranen passen prachtig bij een minimalistisch design en zorgt voor elegantie in een modern jasje. Lotte is meteen helemaal weg van de elegante kranen in de kleur Hard Graphite, de wastafelkraan past perfect bij haar eerder samengestelde meubel!

 

Grohelineare

Wil je meer zien van de Grohe Lineare serie? Bekijk ook deze blog eens.

Lees meer

Gerelateerde artikelen