Geef je badkamer een elegante uitstraling met GROHE Lineare kranen

GroheLineare

Kranen kunnen het verschil maken in jouw badkamer. Hou jij van een rustige, elegante badkamer? Dan kun je met de elegante GROHE Lineare kranen, je badkamer een chique uitstraling geven. De slanke kranen passen prachtig bij een minimalistisch design en zorgen voor elegantie in een modern jasje.

Comfortabele wastafelkranen

Met de GROHE Lineare wastafelmengkraan voeg je minimalistisch design en comfort toe aan je badkamer. De kraan is voorzien van vingertopbediening waarmee je zowel het watervolume als de temperatuur eenvoudig kunt instellen. Daarnaast is de wastafelmengkraan goed voor het milieu én je portemonnee. De EcoJoy functie zorgt er namelijk voor dat je zuinig omgaat met je waterverbruik zonder verlies van de krachtige waterstroom. De onderhoudsvriendelijke én krasbestendige GROHE StarLight afwerking, maakt de kraan ook nog eens duurzaam. De kranen zijn verkrijgbaar in de luxe kleuren supersteel en hard graphite geborsteld. Door de combinatie van verfijnd minimalistisch design en comfort doet de kraan luxe aan van binnen én van buiten.

 

GroheLineare_wastafelkraan

Strakke badkranen

Met een GROHE Lineare badmengkraan is je vrijstaande bad helemaal compleet. De badkraan is ontworpen voor vloermontage, waardoor het strakke design perfect tot zijn recht komt. Met de GROHE SilkMove cartouche, bedien je soepel en moeiteloos het watervolume én de temperatuur. Je kunt ook gebruik maken van de Sena Stick handdouche, door de anti-twist doucheslang kun je gemakkelijk je haren uitspoelen. De kwaliteit van de badmengkraan blijft jarenlang goed, door de duurzame GROHE StarLight beschermlaag. Deze laag zorgt er voor dat de badmengkraan bescherming heeft en minder snel beschadigd.

Heb je geen ruimte voor een vrijstaande badmengkraan? Je kunt ook kiezen voor een badrandcombinatie uit dezelfde serie. Deze set wordt op de badrand gemonteerd en beschikt over dezelfde luxe en voordelen.

 

GroheLineare_badkraan
GroheLineare_badkraan2
GroheLineare_badkraan3
GroheLineare_badkraan4

Ben je benieuwd hoe de GROHE Lineare kranen in jouw badkamer passen? Laat je adviseren door een badkamermeester.

Maak een afspraak

Gerelateerde artikelen