Binnenkijken in een innovatieve designbadkamer

Binnenkijken bij John, Chantal, Nick en Elke
Baderie Venray

Nadat ze ruim 15 jaar gebruik maakten van de bestaande badkamer in hun huis, was het voor John en Chantal tijd voor een geheel nieuwe badkamer! Een badkamer helemaal naar hun eigen smaak en stijl. Ze zetten hun wensen op papier en gingen samen naar Baderie.

Chantal en John Scherders wisten heel goed wat ze wilden in hun nieuwe badkamer. Zo houdt Chantal ervan als alles netjes is en blijft. En John is gek op nieuwe technieken. De kids van 19 en 21 hielpen mee met het uitkiezen van de kleuren en materialen. Het resultaat is fantastisch of zoals de kinderen zeggen: “Héél erg vet!”

 

 

Innovatief

Chantal: “John en ik gingen samen ‘even informatie inwinnen’ bij Baderie. Dat mondde uit in een fijn contact met onze vaste badkameradviseur. Zij heeft ons echt heel goed geadviseerd. John is erg geïnteresseerd in technische noviteiten en op badkamergebied gebeurt er veel innovatiefs. Onze badkameradviseur had al heel veel kennis en waar nodig, werd direct op onderzoek uitgegaan. Daarna volgde snel nieuwe informatie over nog meer innovatie. Fijn, want een badkamer moet naast mooi ook functioneel zijn!”

 

Venray bad
Xenz
Chantal Venray
Venray douche
Hansgrohe
Venray handdouche

Wil je ook van jouw badkamer een droombadkamer maken? Laat je adviseren door onze badkamermeesters.

Maak een afspraak

Groot badkamermeubel en veel nisjes

“Omdat ik ervan houd als alles netjes is, was mijn grootste wens een heel groot wastafelmeubel. Ook hier dacht onze badkameradviseur perfect mee. Het resultaat is geweldig: het meubel is bijna tweeënhalve meter breed! Door de royale afmetingen liggen er nooit meer spullen in het zicht. Ook het kabeltje van ons geluidssysteem zie je niet, omdat Baderie precies op die plek een stopcontact heeft geïnstalleerd. Netjes blijft het ook door allerlei inbouwnisjes, dat staat ook zo mooi.”

 

Venray lade
Baderie badmeubel
Primabad opzetkom
GROHE kraan

Fris toilet

“Zo hebben we op de badkamer een douche-wc. Hij wordt bovendien bij elke spoelbeurt gereinigd met helder blauw water. Een fris gezicht en een fris idee! Het toilet zit trouwens een beetje verstopt achter de douche. Dit is een goed voorbeeld van de ontwerpvaardigheden van onze badkameradviseur: als je binnenkomt heb je links het meubel en rechts de inloopdouche. Daarachter zit het toilet, dat je bij binnenkomst dus niet direct ziet. Het oogt netjes én geeft ook net even wat meer privacy binnen ons drukke gezin.”

 

Geberit toilet
Geberit
Geberit afstandsbediening
Geberit

Verwarmde spiegel met afzuiging

“Heel innovatief is de grote, verwarmde spiegel die is voorzien van afzuiging. Als je onder de douche vandaan komt, kun je jezelf direct zien zonder eerst de spiegel dampvrij te maken. Onze badkameradviseur kwam met het idee de regendouche in het plafond te integreren. Dat geeft een heel strak effect en oogt erg luxe. De douche zet je met een drukknop buiten de douchehoek alvast aan, zodat het water al warm is zodra je eronder stapt. Last but not least is er het bubbelbad. Hierbij zitten de ‘nopjes’ alleen bij rug en voeten en zit je er dus niet bovenop.”

 

Baderie spiegel
Primabad opzetkom
Xenz bubbelbad
Xenz bad

Planning en nauwkeurige installatie

“Heel fijn bij Baderie was het meedenken en het adviseren. Zoals bij die plaats van het toilet. Als de planning iets moest worden bijgesteld, werd er snel en vakkundig gehandeld. En zelfs tijdens de installatie werd er nog meegedacht: toen ik een van de nisjes een centimeter hoger wilde dan gepland vanwege een bepaalde shampoofles, was dat geen probleem.”

 

Gerelateerde artikelen