Creëer je perfecte badmeubel met Primabad

Primabad_Made_NL

Een badmeubel is erg bepalend voor de uitstraling van je nieuwe badkamer. Vaak staat het badmeubel op een centraal punt in je badkamer, omdat deze over het algemeen het meest gebruikt wordt. Daarom is het belangrijk dat het badmeubel helemaal naar jouw smaak is. Hoe fijn is het dan als je het badmeubel helemaal zelf kan samenstellen!?

Zelf je badmeubel samen stellen

Primabad daagt je met de Made NL serie uit om zelf te experimenteren en grenzen te verleggen. Flexibiliteit en functionaliteit komen samen en bieden de mogelijkheid om buiten het boekje te denken. Met het maatwerk van Made NL komen flexibiliteit en functionaliteit samen om jouw perfecte badmeubel te creëren

 

Alle ontwerpvrijheid

Het MadeNL badmeubel geeft je veel ontwerpvrijheid. De kast heeft een variabele breedte die op maat gemaakt kan worden. Ook zijn er vijf verschillende dieptematen en drie hoogtematen om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor lades, maar ook voor een open kast. Of maak een combinatie van beide, voor een speels effect. Je bent er in ieder geval zeker van dat het badmeubel perfect aansluit bij jouw nieuwe badkamer!

 

Primabad_MadeNL_2
Primabad_MadeNL_3
Primabad_MadeNL_4
Primabad_MadeNL_5

Wil je ook zelf je badmeubel samenstellen? Laat je adviseren door een badkamermeester.

Maak een afspraak

Vele kleurmogelijkheden

De MadeNL serie komt met een breed scala aan kleuren. Het meubel is verkrijgbaar in wel 40 verschillende kleuren. Van natuurlijke kleuren zoals beton of hout, tot aan fellere kleuren als blauw en groen. De bijbehorende wastafelbladen zijn superstrak vormgegeven. Hierbij heb je een keuze uit solid surface in mat wit, 3 betonlook kleuren en cerablad in 4 grijstinten. Wat je ook kiest, met Made NL maak je jouw wastafelmeubel tot in detail helemaal van jou.

 

MadeNL1300
MadeNL2300

Gerelateerde artikelen