Een douchewc kopen, waar moet je op letten?

AquaCleanMera

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een douchewc. En wie eenmaal de luxe van reinigen met water heeft ervaren, wil niets anders meer. Ben jij ook al helemaal enthousiast geworden over de douchewc? Dan twijfel je waarschijnlijk niet meer om er een aan te schaffen. De enige vraag is dan nog, welke douchewc het beste bij je past. Wij vertellen je graag waar je op moet letten bij de aanschaf van een douchewc.

Verschillende functies

Allereerst is het belangrijk om te bepalen welke functies jij graag terug ziet in jouw douchewc. Er zijn heel veel verschillende douchewc functies. Waar de ene douchewc alleen de standaard functies heeft, heeft de andere een heel scala aan functies.

De meeste douchewc’s hebben wel een verwarmde toiletbril en een softclose zitting én deksel. Maar er zijn ook nog vele extra comfortfuncties zoals een ladydouche, warmeluchtföhn én  geïntegreerde lucht en geurzuivering. Bekijk wat voor jou de belangrijkste functie zijn en maak zo een selectie in douchewc’s die geschikt voor je zijn.

 

AquaCleanMera
AquaCleanSela
AquaCleanMera2
AquaCleanMera3

Wil je meer weten over geurzuivering? Lees ook deze blog eens.

Lees meer

De ene straal is de andere niet

Misschien nog wel het belangrijkste waar je op moet letten, is de straalsoort van de douchewc, want het hoofddoel van de douchewc is het reinigen van het onderlichaam. En de ene straal is zeker de andere niet. Voor een echte aangename ervaring raden wij de Geberit AquaClean douchewc aan. Alleen AquaClean's van Geberit beschikken namelijk over de unieke WhirlSpray douchetechnologie.

De Geberit WhirlSpray straal is een roterende straal waar lucht aan wordt toegevoegd. Een unieke combinatie, die voor duizenden luchtbellen in het water zorgt. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, een laag waterverbruik en is bovendien vederzacht. De doorstroomverwarmer zorgt voor maximaal comfort, want hij levert snel warm water, dat tijdens de volledige doucheduur dezelfde temperatuur heeft.

Om er zeker van te zijn welke straal voor jou het beste is, is het het beste om deze eerst even uit te proberen. Dit kan op het gastentoilet in onze Baderie vestigingen. Op deze manier weet je zeker of dit de juiste straal voor jou is.

 

AquaCleanMeraWhirlSpray

Douchewc’s met WhirlSpray functie

Ben je helemaal enthousiast geworden over de whirlspray straal? Dan laten wij je graag zien bij welke douchewc’s deze straal is inbegrepen. De Geberit AquaClean modellen Mera, Sela en Tuma zijn allemaal uitgevoerd met de vederzachte WhirlSpray functie. Deze modellen hebben ook allemaal een brede selectie aan comfortfuncties. Dus kies vooral het model, dat het beste aansluit bij jouw wensen!

 

Geberit Aquaclean Mera
Geberit AquaClean Mera
 Geberit AquaClean Tuma
Geberit AquaClean Tuma
Geberit AquaClean Sela
Geberit AquaClean Sela

Gerelateerde artikelen