Het hele jaar door genoeg vitamine D met een Sunshower

Sunshoweruvb

Douchen hoort bij je dagelijkse doucheritueel, het is vaak een momentje van rust en ontspanning in de ochtend of juist vlak voor het slapen gaan. In deze blog vertellen we je hoe je tijdens jouw dagelijkse doucheritueel nog meer kunt ontspannen én hoe je tegelijkertijd je gezondheid elke dag weer een boost kunt geven.

Jouw dagelijkse dosis ontspanning

Sunshower maakt zonlicht het hele jaar toegankelijk tijdens je dagelijkse doucheritueel. Dit komt door de combinatie van infrarood en laag gedoseerd UV-licht. De warmte van infrarood werkt ontspannend en zorgt voor verbetering van de bloedcirculatie. Hierdoor worden eventuele rug, nek- en reumatische klachten en de spierpijn aanzienlijk minder. Het UV-licht zorgt er voor dat je lichaam, ook in de winter, vitamine D aanmaakt en verbetert je immuunsysteem.

 

Sunshower_Infrarood
Sunshower_UVlicht

Geef je immuunsysteem een boost

Hoe fijn is het dat je tijdens jouw moment van ontspanning tegelijkertijd aan je gezondheid kan werken? Het UV-licht van Sunshower zorgt ervoor dat je het hele jaar door van zonlicht kan genieten. Eén sessie is gelijk aan tien minuten Nederlandse zomerzon. Dit heeft een positief effect op je algehele welzijn.

Door zonlicht, én dus ook UV-licht, maakt je lichaam vitamine D aan. Een dagelijkse dosis vitamine D helpt je lichaam beschermen en versterkt je immuunsysteem. Ook je botten en tanden worden sterker dankzij vitamine D. Een beter immuunsysteem zorgt er weer voor dat je je fitter en energieker voelt.

 

Sunshower_UV_licht
Sunshower2
Sunshower3
Sunshower4

Wil je weten welke Sunshower bij jou past? Laat je adviseren door een badkamermeester!

Maak een afspraak

Veilig genieten van UV-licht

Bij Sunshower staat veiligheid voorop, daarom werken ze nauw samen met medisch specialisten en doen ze onderzoek naar de effecten van UV- licht. 

Ze gebruiken een lage, veilige dosis UV-licht voor de aanmaak van vitamine D. Het UV-licht van Sunshower bestaat uit twee golflengtes, namelijk UVA en UVB. Sunshower straalt 90% UVB-licht en 10% UVA-licht uit. UVB-licht speelt een grote rol bij de aanmaak van vitamine D in de huid. UVA dringt dieper door in de huis en zet het aanwezige pigment om in een gezonder, zomerse teint. 

Sunshower levert altijd een slimme, veilige dosis UV-licht tijdens jouw dagelijkse doucheritueel. 

 

Gerelateerde artikelen