De stijl van Annet is Stoer Modern

Dit is de stijl van Annet

De Stijl van Annet is Stoer Modern. Ze houdt er van om op de hoogte te blijven van de laatste trends en om regelmatig te variëren. De combinatie van geometrische vormen en natuurlijke materialen spreken haar vooral aan. Annet houdt van de natuur en vind het daarom mooi om materialen als hout en beton in haar badkamer te verwerken. De mix van materialen zorgen voor een warme sfeer met stoere elementen. Een perfecte match volgens Annet, ze houdt namelijk van warmte en gezelligheid maar wil ook graag meegaan met de laatste trends.

 

Wil je weten wat jouw stijlpersoonlijkheid is?

Wil je weten wat jouw stijlpersoonlijkheid is?

Zwarte douchewand

Annet is samen met een Baderie badkamermeester begonnen met kijken naar de grote onderdelen in haar badkamer. Door eerst te bepalen welke kant ze hiermee op wil, krijgt ze later meer ruimte om na te denken over de details. Voordat Annet de StijlAnalyse gedaan had, was zij er eigenlijk al zeker van dat ze graag een zwarte stalen douchewand wil. Nu past dat ook nog eens perfect bij haar stijl; Stoer Modern. Haar oog is uiteindelijk gevallen op een schuifdeur van de Sealskin Soho® lijn. De serie staat bekend om zijn karakteristieke look. 

 

Sealskin SOHO schuifdeur

Wil je meer weten over de douchewanden van Sealskin? Bekijk ook deze blog eens.

Lees meer

Betonnen wastafel

In een Stoer Moderne badkamer wordt vaak gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Denk aan hout en beton. Daarom heeft Annet gekozen voor een betonnen opzetkom uit de Beat 45 serie van Thebalux. De waskommen zijn een mooie basis voor een Stoer Moderne badkamer. Omdat Annet alleen woont, is zij meestal ook de enige die de badkamer gebruikt.  Daarom heeft zij gekozen voor een enkele opzetkom, met een lange kast voor extra opbergruimte. 

 

Thebalux

Wil je meer weten over de betonnen waskommen van Thebalux? Bekijk ook deze blog eens.

Lees meer

Creëer meer sfeer met hout

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen, zoals hout, creëer je meer sfeer in de badkamer. LoooX heeft veel houten accessoires en opbergers die perfect bij de stijl Stoer Modern passen. Annet wil graag hout in haar nieuwe badkamer verwerken, daarom heeft ze voor een aantal houtlook accessoires gekozen. Ze heeft samen met de badkamermeester gekozen voor hout in combinatie met zwart, omdat zo het zwart van de douchewand weer terugkomt in haar accessoires.

 

LoooX1
LoooX2
LoooX3
LoooX4

Wil je meer weten over houtlook toevoegingen van LoooX?

Lees meer

Gekleurde kranen

Als je gebruik maakt van natuurlijke materialen en donkere kleuren, overweeg dan een combinatie met gekleurde kranen. Gekleurde kranen zijn een mooie toevoeging aan het geheel. Bij Regn vind je moderne kranen in wel 6 trendy kleuren. Een geborsteld koper of gouden kraan springt er helemaal uit tussen alle natuurlijke kleuren. Annet heeft gekozen voor kranen in de kleur geborsteld goud, omdat dit een chique uitstraling geeft aan haar badkamer. Een voordeel is dat je bij Regn wastafelkranen, douchekranen, badkranen én accessoires kan vinden in dezelfde kleuren. Zo kun je alles van jouw favoriete kleur op elkaar afstemmen.

 

Regn kranen
Regn kranen 2
Regn regendouche
Regn kranen 3

Wil je meer weten over de gekleurde kranen van Regn?

Lees meer

Versterk jouw stijl met accessoires

Accessoires zijn de finishing touch voor jouw nieuwe badkamer. Met accessoires kun je jouw stijl versterken en je badkamer helemaal afmaken. Geesa heeft verschillende series waar meerdere accessoires onder vallen. Zo kun je al je accessoires uit één lijn kiezen, waardoor je meer rust en harmonie in je badkamer creëert. Je kunt bijvoorbeeld de kleur van je kranen doortrekken naar je accessoires. Annet heeft er voor gekozen om haar badkamerstijl Stoer Modern door te trekken door zwarte accessoires te kiezen uit de Dryer lijn van Geesa.

Wil je meer zien van de accessoires van Geesa? Lees dan ook deze blog eens. 

 

Geesa accessoires
Geesa accessoires 2
Geesa accessoires

Gerelateerde artikelen