Een stoere badkamer met beton

Thebalux stone

Hou jij van een stoere badkamer? Dan is een beton of betonlook toevoeging echt iets voor jou. Door alleen een badkamermeubel of wastafel van beton toe te voegen, zorg je meteen voor een stoere look. Maar hoe combineer je beton met de rest van je badkamer? Wij laten je graag wat mogelijkheden zien.

Betonnen wastafel

Een betonnen opzetkom is een mooie toevoeging aan je badkamer. Thebalux heeft in de Beat 45 serie een aantal mooie betonnen opzetkommen gecreëerd. De Beat 45 opzetkommen zijn er in verschillende vormen, kleuren en materialen. Het beton dat gebruikt wordt door Thebalux is echt beton met een coating. De wastafels en opbouwkommen worden hier in Nederland geproduceerd. De waskommen zijn een hele mooie basis voor verschillende badkamerstijlen. Bijvoorbeeld in de stijl Stoer Modern of Strak Design, maar ook landelijk sfeervol.

 

Thebalux beton 2
Thebalux stone 2
Thebalux stone 3
Thebalux stone 4

Wil je weten wat jouw stijlpersoonlijkheid is?

Doe de StijlAnalyse

Betonnen badkamermeubel

In plaats van alleen een wastafel kun je ook kiezen voor een geheel badkamermeubel van beton. De Beat 2.0 serie van Thebalux bevat wastafels én badmeubels van beton. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren beton. Combineer licht met donker voor een mooi contrast.

 

Thebalux beat 2
Thebalux beat 2 2

Beton combineren

Als je een betonnen badkamermeubel of wastafel hebt gevonden, die past bij jouw stijl, helpen we je graag om jouw badkamer verder vorm te geven. Beton is een stoer materiaal en past daarom perfect bij zwart en andere natuurlijke materialen. Combineer een betonnen waskom bijvoorbeeld met een houten badkamermeubel en zwarte accessoires en kranen. Een gekleurde kraan zoals goud of geborsteld koper maakt het geheel chiquer. Een combinatie van een betonnen badkamermeubel met witte waskommen geeft je badkamer juist weer een frisse uitstraling. Onze adviseurs verrassen je graag met een mooi badkamerontwerp. 

 

Thebalux stone 2
Thebalux living oak
Thebalux living oak 2
Thebalux stone 3

Wil je weten hoe jij beton kunt toevoegen in jouw badkamer? Laat je adviseren door onze badkamermeesters.

Maak een afspraak

Gerelateerde artikelen