Binnenkijken in een stoere badkamer met een vleugje wellness

Binnenkijken bij Judith en Damian
Baderie Almere

Toen Judith en Damian gingen samenwonen was hun grootste wens het aanpakken van de badkamer. Al snel was duidelijk dat dit sportieve stel wellness-elementen in de badkamer wilde. En dat ze wel in waren voor een wat gewaagdere stijl.

Allure en elegantie, met een robuust randje: dat is het eerste wat in je opkomt als je deze badkamer binnenloopt. De tegels op de vloer en een gedeelte van de wanden hebben een stoere betonlook. Glanzende zwarte tegels, gouden kranen en een wellnessdouche maken het af.

 

Verrassende ideeën

Judith: “Damian en ik zijn het meestal goed eens over wat we mooi vinden en wat niet. Ook voor de badkamer wisten we heel goed wat we wilden. Maar omdat een badkamer ontwerpen en installeren echt vakwerk is, gingen we naar Baderie. Dat heeft goed uitgepakt, want ze hebben ons op meerdere fronten echt verrast. Het resultaat is een badkamer die niet alleen voldoet aan onze wensen, het overstijgt echt alles!”

Schuifdeur Almere
Judith en Damian
Badkamer Binnenkijkers | Blauw Zwart | Baderie
Radiator Almere

Wil je ook van jouw badkamer een droombadkamer maken? Laat je adviseren door onze badkamermeesters.

Maak een afspraak

Schuine tegels

Damian: “Een voorbeeld: ik hou van grijs en zwart, het hoeft voor mij allemaal niet zo bont. Maar het moet niet saai en donker worden. In onze badkamer hebben we geen daglicht, dus dachten we: ‘Laten we dan één wand zwart maken. Dan hebben we toch krachtig zwart, zonder dat het overheerst’. Onze badkameradviseur kwam toen met het idee van deze schuine zwarte wandtegels in visgraatmotief. Het effect is speels, subtiel en toch bijzonder. Door de wand door te trekken tot in de douchehoek ontstaat bovendien rust.”

Radiator Almere
Vasco radiator
Douche Almere
Hotbath douche
Visgraat tegels Almere
Baderie wastafel

Luxe

“En ik hou heel erg van luxe materialen”, vult Judith aan. “Ik vind dat een badkamer echt een ontspanningsruimte moet zijn, die je een wellnessgevoel geeft. Daarom wilde ik gouden kranen en ‘iets met marmer’. Ik dacht alleen dat marmer misschien zou vloeken bij de betonlook en het zwart. Maar niets is minder waar, volgens onze badkameradviseur. Dus is we de wastafel toch van marmer geworden! Het resultaat is fantastisch. Sierlijk marmer met chique goud en dan al die stoere materialen eromheen.”

Marmer wastafel
Badmeubel Primabad
Goude kraan
Hotbath kraan

Wellnesshoek

Beiden sporten erg veel en daarom adviseerde Baderie een Sunshower voor in de douchehoek, waarbij onder meer infrarood de spieren een weldadige behandeling geeft. De Rainfinity regendouche is daarbij ook heel fijn om alle inspanning van je af te spoelen. Judith: “Top idee van Baderie, we maken er heel veel gebruik van. Mooi in de douchehoek is trouwens dat het goud van de wastafelkranen terugkomt in de handdouche. Maar omdat de hoofddouche zwart is, hebben we gekozen voor een zwarte slang en handvat. Zo past alles tot in detail bij elkaar.”

Sunshower
Sunshower
Sunshower aan
Sunshower infrarood

Slimme oplossingen

Damian: “Baderie heeft ons niet alleen met designideeën verrast, ze kwamen ook met slimme oplossingen qua indeling. Zo heeft de inloopdouche een schuifwand, waardoor je alle warmte lekker bij je houdt. Verder is het toilet schuin geplaatst, wat veel ruimte bespaart. Ik vond het eerst een gek idee, maar ben er nu heel blij mee. En de toegangsdeur tot de badkamer is ook een schuifdeur. Dat bespaart zowel in de badkamer als erbuiten een hoop ruimte.”

Schuifdeur douche
Hansgrohe hoofddouche
Toilet
Geberit AquaClean Sela douchewc

Gerelateerde artikelen