Ga voor een industriële look met een zwarte douchewand

Sealskin SOHO 6

Een zwarte douchewand past perfect in een Stoer Moderne badkamer. De glazen wanden hebben zwarte profielen, waardoor ze een industriële look hebben. Wij laten je de mooiste zwarte douchewanden zien en vertellen je hoe je deze het beste kunt combineren.

De mooiste industriële douchewanden

Een serie die er echt uitspringt onder de industriële douchewanden, is de Soho® serie van Sealskin. Deze serie onderscheidt zich door verfijnde details. De wanden zorgen voor een grote vooruitgang op het gebied van gebruik, design, installatie, onderhoud en afdichting.  De serie bestaat uit draaideuren, zijwanden, inloopdouches en schuifdeuren. Stuk voor stuk hebben ze de karakteristieke looks waar de wijk SoHo (Manhattan) om bekend staat. De draaideuren zijn te plaatsen met dorpel of juist volledig drempelloos. Ze voldoen allemaal aan de moderne gebruikerswensen en de hoge Sealskin kwaliteitseisen.

Sealskin SOHO
Sealskin SOHO 2
Sealskin SOHO 3
Sealskin SOHO 7

Wil je weten welke doucheoplossing bij jou mogelijk is? Maak een afspraak en laat je adviseren door onze badkamermeesters.

Maak een afspraak

Schuifdeuren van Sealskin

Nieuw in de Soho® serie zijn de schuifdeuren. Het voordeel van een schuifdeur is, dat er geen ruimteverlies is. Dit zorgt weer voor extra mogelijkheden voor de inrichting van je badkamer. Een schuifdeur is perfect voor een douche in een nis of een hoekopstelling.

De bijzondere details geven een moderne uitstraling. De schuifdeuren zijn uitgerust met een easy clean systeem. Het schuivende paneel kan aan de onderzijde worden losgekoppeld, zodat je overal makkelijk bij kunt. Mede door de verfijnde detaillering, zijn de Soho® doucheoplossingen al jaren een veel gekozen oplossing.

Hoe combineer je een zwarte douchewand?

Zoals eerder aangegeven passen de zwarte douchewanden perfect bij een badkamer die stoer modern is ingericht. Een stoer moderne badkamer kenmerkt zich door stoere elementen en natuurlijke materialen. Denk aan een betonnen wastafel in combinatie met een houten badkamermeubel. Maak de badkamerlook vervolgens compleet met een zwarte regendouche en zwarte kranen in dezelfde stijl.

Tot slot kun je de badkamer afstylen met wat stoere accessoires van Sealskin. De zwarte Deluxe raamwisser of de handige opruimoplossingen uit de Brix-serie. Met de toiletrolhouder en de wandkubussen breng je binnen een handomdraaien rust en orde in de badkamer.

Wil je weten of Stoer Modern jouw stijl is? Doe de StijlAnalyse

Sealskin Brix
Sealskin raamwisser

Gerelateerde artikelen