Creëer sfeer in je badkamer met hout

Looox render

Met de moderne koele stijlen die erg populair zijn, kan het lastig zijn om wat meer warmte aan je badkamer toe te voegen. Door een houten badkamermeubel of accessoire toe te voegen creëer je  meer warmte. Daarnaast kun je met accessoires, waskommen en kranen het badkamermeubel helemaal vormen naar jouw eigen badkamerstijl.

Een houten badmeubel dat bij je past

Met de Wood Collection van LoooX, vind je altijd een houten badmeubel dat bij je past. Deze reeks bestaat uit prachtige badkamermeubels gemaakt uit massief eikenhout. Naast badkamermeubels, kun je bij Baderie ook terecht voor onder andere LoooX boxen en planken voor aan de wand en badplanken van hout. Wij laten je graag zien hoe je de houten meubels en accessoires kan combineren met verschillend stijlen. 

 

Stoer Modern met hout

Als jouw stijl Stoer Modern is, houd je van stoere kleuren zoals zwart en antraciet en materialen als beton en staal. Een houten badmeubel kun je hier mooi mee combineren. Om het wat stoerder te maken kun je betonlook waskommen toevoegen met een zwarte strakke wastafelkraan. Voeg een zwarte spiegel toe en een wooden box round van LoooX om het hout en zwart nog eens samen terug te laten komen. Met grijze of betonlook muren zorg je ervoor dat het een stoer geheel wordt. 

 

Zwarte waskom spiegel
Wooden  box round
Wooden Tailor made
Ceramic black

Benieuwd welke stijl bij jou past?

Start de StijlAnalyse

Landelijk Sfeervol met hout

In een landelijk interieur zien we vaak natuurlijke materialen terug en contrast tussen donkere en lichte tinten. Een houten badkamermeubel past dus perfect bij deze stijl. Combineer met een LoooX Wooden box aan de muur voor extra opbergruimte. Een granieten of betonlook waskom geeft de badkamer een stoere touch. Om het contrast terug te brengen kun je kiezen voor een wit bad met daarop een wooden shelf van LoooX (badplank). Plaat je Ipad of laptop hierop voor een avondje netflixen in bad. Mocht je geen ruimte voor een bad hebben, kies dan voor witte waskommen voor een fris contrast.

 

LoooX bad
Wooden Bath Shelf
LoooX sfeer

Modern Chic met hout

Als dit jouw stijl is, is rust en overzicht belangrijk voor je. Luxe mag op een subtiele manier terug komen in jouw badkamer. Een houten badmeubel in een lichte kleur, zou perfect binnen jouw stijl passen. Om het rustig te houden kun je hier witte waskommen aan toevoegen. Een moderne wastafelkraan in een kleur als geborsteld nikkel, goud of koper is de perfecte luxe toevoeging aan het geheel. Lichte kleuren op de muur, bewaren de rust en eenvoud. 

 

LoooX sfeer 1
LoooX gold line round
Zit jouw stijl hier niet bij?

Zit jouw stijl hier niet bij?

Onze badkamermeesters denken graag met je mee, zodat hout ook een toevoeging aan jouw badkamer kan zijn!

Gerelateerde artikelen