Creëer jouw eigen sfeervolle wellnessbadkamer

Instamat Plein

Vind jij het ook heerlijk om je met de koude dagen terug te trekken in een warme badkamer? Bij Baderie zijn we het helemaal met je eens! Wij geven je graag alle inspiratie en tips om jouw badkamer om te toveren tot een sfeervolle en warme wellnessbadkamer!

Luxueuze badervaring

In een echte wellnessbadkamer mag een bad natuurlijk niet ontbreken. Als één van de grootste sanitairproducenten heeft Duravit een uitgebreid assortiment baden. Of je nu kiest voor een inbouw ligbad, een back-to-wall uitvoering of een luxe vrijstaand ligbad, Duravit heeft het allemaal in huis.

Duravit Cape Cod
Tip: Breng extra warmte in jouw badkamer door gebruik te maken van sfeerverlichting en kaarsen.

Breng de warmte in je badkamer

De badkamer is een plek waar je je comfortabel moet voelen. Een warme badkamer draagt hier aan bij. Vooral als je onder de douche uit komt is het niet fijn als je meteen wordt overvallen door de kou. De stijlvolle designradiatoren van Instamat zorgen voor warmte, maar door het prachtige design is het ook echt een luxe aanvulling voor jouw badkamer. De radiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten voor de kleine én grote badkamers. Én in de stijl en kleur die bij jou past!

Instamat Emma
Instamat serie T
Instamat Ponza

Ontspannen en werken aan je gezondheid

Luxer dan een Sunshower in de badkamer is bíjna niet mogelijk. Stel je voor: terwijl je geniet van een heerlijk warme douche geniet je van de weldadige warmte die de infraroodlampen afgeven. Daarnaast voel je je vitaler én zorg je er voor dat jouw vitamine D op pijl blijft met de UV-lampen. Door de verschillende uitvoeringen en kleuren is er altijd wel een geschikte Sunshower voor jouw wensen te vinden.

Installeer een Sunshower in jouw badkamer

Wil je ook genieten van weldadige warmte en zonlicht in jouw badkamer?

Lees meer over Sunshower

Beleef de wellness in je eigen badkamer

Een fraaie douche mag in een wellnessbadkamer natuurlijk niet ontbreken. Kies jij voor een meer traditionele glijstang-set of gaat jouw voorkeur uit naar een inbouwbare douche-oplossing? Creëer de plek volgens jouw eigen wensen, waar je een ultiem geluksmomentje kunt ervaren. 

We laten je graag ook kennis maken met het Hotbath Mate doucheplafond. Samen met een Cobber douchemengkraan heb je dé ingrediënten voor een ultieme douche-ervaring. Zo kun je kiezen voor een waterval- of warmtenevelfunctie. Door het EcoAir System gaat de doucheset ook nog eens zuinig om met water: de douchehemel verbruikt minder water dan een reguliere regendouche, zonder in te moeten leveren op comfort! Beleef de wellness in je eigen badkamer.

Hotbath Gal
Hotbath binnenkijkers
Hotbath
Hotbath Gal doucheset

Een badkamer is pas echt af als je een fijne doucheruimte hebt. Met Hotbath kun je de perfecte douche creëren.

Bekijk het Hotbath-assortiment

Gerelateerde artikelen