De ultieme douche-ervaring

Hansgrohe

Wil je ultiem genieten en volledig ontspannen na een lange werkdag? Beleef het douchen op een andere manier met de PowderRain van hansgrohe. Door het gevoel van volle en zijdezachte waterdruppels op je lichaam, kom je helemaal tot rust. In deze blog vertellen we je graag alles over het nieuwe douchen. Met de PowderRain van hansgrohe beleef je het douchen nog intenser. 

 

De ultieme douche-ervaring

De hansgrohe PowderRain technologie bestaat uit een microfijne waterstraal van duizenden minuscule waterparels. Door de nauwkeurige gepositioneerde siliconen nopjes op de straalschijf van de douchekop ervaar je een volle, maar zachte douchestraal. Hierdoor omhult het water je lichaam als een warme en zachte deken. Ieder siliconen nopje heeft zesmaal zoveel stralen, waardoor je door de volle, maar zachte douchestraal, de ultieme douche-ervaring hebt. 

 

Hansgrohe man
Hansgrohe
Rain
Hansgrohe

Ben je enthousiast geworden van de PowderRain douches en wil je ze in het echt bewonderen? Maak dan een afspraak met de dichtstbijzijnde vestiging. Zij helpen je graag verder.

Maak een afspraak

Voordelen PowderRain

Krachtig, zacht en geen spatten meer

De innovatieve PowderRain straal is veelzijdig: zacht, maar tegelijkertijd ook krachtig. De PowderRain technologie verfijnt de douchestraal zesmaal, waardoor er duizenden minuscule waterparels ontstaan. Hierdoor ontstaat een volle, zachte waterstraal die krachtig genoeg is om shampoo uit je haren te spoelen. In tegenstelling tot een gewone douche, spatten de waterdruppels niet op wanneer ze je huid en vloer raken. Het scheelt je bovendien een hoop minder schoonmaakwerk, aangezien het water niet alle kanten meer op vliegt. Hoe fijn is dat?

Verschillende stijlen

Van hoofddouche tot doucheset: deze PowderRaintechniek zit in verschillende douchesets en staan garant voor kwaliteit en doucheplezier. De douches zijn namelijk van veel gemakken voorzien. Uit de Raindance Select PowderRain handdouche komen vaak drie straalsoorten. De douchesets zijn gemakkelijk traploos te verstellen en hebben wandsteunen. Door de showerpipe hul je je compleet in een warme cocon van water door de hulp van de hoofddouche met een diameter van 24 centimeter.

 

Hansgrohe
Hansgrohe
Hansgrohe

20% stiller

Het geluid van kletterend water op de douchevloer is door de komst van PowderRain verleden tijd. De douchestraal is tot wel 20% stiller dan andere douchestralen. Het is bovendien ook nog eens goed voor het milieu, aangezien de PowderRain een laag waterverbruik heeft. 

 

 

Wil je nog meer inspiratie?

Wil je nog meer douche inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Inspiratiemagazine aanvragen

Gerelateerde artikelen