Tegels zijn sfeerbepalend in je badkamer

Deze badkamer is subtiel en harmonieus
  • Strak design
  • Stoer Modern
Tegels zijn sfeerbepalend in je badkamer
Complete badkamer
Oppervlakte:
6m2

Deze badkamer is subtiel en harmonieus. Het kleurgebruik en de vormen zijn rustig, maar allesbehalve saai. En dat laat ruimte voor bijzondere details. Ze springen misschien niet direct in het oog, maar dragen wel degelijk bij aan het totaalbeeld. Van lijnenspel tot 3D-effect en van doordacht kleurenpalet tot luxe accessoires, deze strakke badkamer heeft alles.

Tegels met effect

Bij het badkamer inrichten zijn tegels mede beeldbepalend voor de uitstraling van de badkamer. Dan hebben we het natuurlijk over het soort en de kleur van de badkamertegels, maar ook over de structuur en de manier van plaatsen. In deze badkamer hebben de glanzende wandtegels in de toilethoek een prachtige 3D-structuur. Doordat de blauwe wandtegels in de rest van de badkamer juist vlak zijn en een matte finish hebben, ontstaat dynamiek. Ook het rechtop plaatsen van de blauwe wandtegel heeft een dynamisch effect. Op de vloer een mooie granitotegel die op een subtiele wijze beide kleuren van de wandtegels verenigt.

Baderie - Tegels met effect
Baderie - Tegels met effect
Baderie - 18 mei 2021 128750
Baderie - Tegels met effect

Ben je er nog niet uit of deze stijl bij je past? Doe de stijlAnalyse.

Start StijlAnalyse

Strakke badkamer

Waar de tegels een speels lijnenspel laten zien, is het badkamermeubel juist ontzettend strak. Het gaat hier om een heel bijzondere nieuwe lijn van Duravit: de Happy D.2 Plus. Deze is geproduceerd volgens een speciaal productieproces dat C-bonded heet, een perfect staaltje innovatieve (en gepatenteerde!) technologie. De lijnen van het meubel lopen namelijk voor 100% perfect door in de lijnen van de wastafel. Met keramiek, dat nooit helemaal maatvast is, lukt dat eigenlijk nooit. Meer strakke lijnen zien we in de douchehoek, waar een douchewand van Novellini niet alleen een matwit frame heeft, maar ook subtiel planchet voor douchespullen en shampoo. Ook heel strak: de elegante Bette douchevloer, die gelijk ligt met de tegels.

Wellness thuis

De douchehoek in deze badkamer is niet zomaar een douchehoek. Met een Sunshower en een Rainfinity doucheset van hansgrohe is hij omgetoverd tot wellnessruimte. Met de Sunshower kun je tijdens het douchen genieten van uv-licht en/of infraroodstralen. Er is gekozen voor de kleur organic grey omdat deze zich heel eenvoudig aanpast aan de omgeving. Bij zo’n wellnessomgeving horen inbouwkranen. De inbouw doucheset Rainfinity heeft bovendien drie verschillende straalsoorten, van een zijdezachte waterdruppels tot intensieve massagestraal. De douchebediening is ook nog eens heel erg simpel: één druk op de knop en de douche loopt.

Meester tip

Help je weerstand verbeteren met een Sunshower.

Met het uv-licht en infrarood van de Sunshower zorg je voor je lichaam door de aanmaak van extra vitamine D en het ontspannen van je spieren en je gewrichten door het infrarood. Laat je adviseren door jouw Badkamermeester.

Toilet inspiratie en vrijstaand bad

Omdat het zo mooi verzorgd staat als alles perfect bij elkaar past, is het wandcloset uit dezelfde serie als het badkamermeubel: de Happy D.2 Plus van Duravit. Het luxe vrijstaande ligbad is van het merk Xenz, maar past er qua belijning perfect bij. Dit bad is in het geval van ruimtegebrek ook verkrijgbaar als halfvrijstaand, zogeheten ‘back to wall’-bad. Naast het bad: een prachtige staande badkraan, ook van hansgrohe. Om de badkamer wat warmte te geven is bij het toilet en het ligbad gekozen voor houten accessoires van LoooX. De badkamer is verder met zorg afgestyled met stijlvolle accessoires van onder meer Emco.

Baderie - Toilet inspiratie en vrijstaand bad
Het toilet achter een muurtje geeft net dat beetje extra privacy
Baderie - Toilet inspiratie en vrijstaand bad
Functioneel en mooi, de wandplankjes van LoooX

Mooie merken en vakmanschap

We noemden al enkele mooie merken, maar er is nog meer. Voor het schakelmateriaal en de stopcontacten is er Busch-Jaeger, het plafond is van KS plafonds en het technische deel en de bedieningsplaat van het toilet is van Geberit. Als verwarming kan er worden gekozen voor een elektrische radiator van Vasco, die in de kleur mid blue mooi past bij de blauwe wandtegels. Het laten aansluiten van alle tegelsoorten, het inbouwen (en betegelen!) van de Sunshower en het plaatsen van de bijzondere douchevloer vereist vakmanschap. Daarom zit je goed bij Baderie. Wij beschikken over al het vakmanschap dat nodig is om deze badkamer tot op de millimeter perfect te installeren.

Baderie - Mooie merken en vakmanschap
Baderie - Mooie merken en vakmanschap
Een vrijstaand bad geeft een ruimtelijk gevoel, past dit niet in de beschikbare ruimte dan is een ‘back-to-wall’ uitvoering een heel mooi alternatief.

Het lijnenspel van de tegels versterkt jouw badkamerstijl

https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1631519828/2021-09/3D%20wafelpatroon.png
https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1631519856/2021-09/blauwe%20tegel%2002.png
https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1631519877/2021-09/Kleuraccent%20styling%2C%20iets%20meer%20oud%20rose.png
https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1631519906/2021-09/Terrazzo.png

Liever een andere combinatie van tegels, maar je weet niet goed hoe? Kom eens langs!

Maak een afspraak

Zwart, wit of chrome doucheset, welk kleuraccent kies jij?

In deze badkamer hebben we gekozen voor de Rainfinity van hansgrohe in het chroom. Maar deze hoofd- en handdouche zijn er in meerdere kleuren. Met een ander kleuraccent creëer je direct een andere sfeer.

Baderie - 18 mei 2021
Rainfinity mat wit
Baderie - Rainfinity geborsteld zwart chroom
baderie - rainfinity goud
Exterieur Baderie Horst
Onze badkamermeester

Met een doordachte indeling en luxe productkeuze klopt elk detail.

BaderieBaderie

Wij helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droombadkamer bij een Baderie bij jou in de buurt.

Vind jouw showroom
Een ander voorbeeld van een badkamer die we ontwierpen

Zacht en toch strak voor een extra luxe gevoel

  • Strak design
Vtwonen header