Zacht en toch strak voor een extra luxe gevoel

met ruimte voor jouw persoonlijke stijl
  • Strak design
Vtwonen header
Complete badkamer
Oppervlakte:
9m2
Merken in dit project:

Natuurlijk is functionaliteit erg belangrijk in je nieuwe badkamer, maar het is ook fijn als er ruimte is voor jouw persoonlijke stijl. Met de Studio Line badkamer van Baderie draait het daarom naast perfectie en maatwerk om persoonlijke stijl. Door de toevoeging van het luxe bad én wastafelmeubel uit de vtwonen collectie van Detremmerie klopt elk detail!

Dynamisch en strak design

Zacht van kleur, strak van uitstraling en met een dynamische marmering: de wandtegels. Door ze te combineren met bijpassende grote, antraciet vloertegels ontstaat een ruimtelijk effect. Ook de profielloze douchecabine en het back to wall bad zorgen voor ruimtelijkheid en… voor een wel heel luxe gevoel! Met het stijlvolle bad uit de vtwonen collectie maak je sowieso een statement. Het bad is gemaakt uit één stuk waardoor deze geen naden heeft. Hoe mooi is het dat het wastafelmeubel van hetzelfde matte materiaal als het bad gemaakt is!

Vtwonen wastafelmeubel
Badkraan met drie bedieningselementen
Vtwonen Bad
Studio Line toilet

Ben jij ook helemaal weg van het bad en wastafelmeubel van vtwonen? Bekijk hier de gehele vtwonen collectie!

vtwonen collectie

Terugkerende details

Het strakke mat witte wastafelmeubel van uit de vtwonen collectie geeft de badkamer nóg wat extra luxe. De grote lades bieden voldoende ruimte voor de handdoeken en erboven is een spiegelkast geplaatst van hetzelfde materiaal. Het plateau midden in de wasbak is, naast functioneel, ook een luxe toevoeging aan de wastafel.

Ook prachtig is de bijpassende rvs inbouwkraan en de design toiletbediening maken het plaatje compleet. Nog zo’n mooi detail dat je (bijna) niet ziet: de superstrakke designradiator in dezelfde kleur als de wand. In deze badkamer zijn alle elementen tot in detail op elkaar afgestemd. Want badkamergeluk zit in elk detail!

Vtwonen wastafelmeubel
Het wastafelmeubel geeft de badkamer nóg wat extra luxe.
Vtwonen wastafel
Het plateau is naast functioneel ook een luxe toevoeging aan de wastafel.
Exterieur Baderie Horst
Onze badkamermeester

Met een doordachte indeling en luxe productkeuze klopt elk detail.

BaderieBaderie

Wij helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droombadkamer bij een Baderie bij jou in de buurt.

Vind jouw showroom
Een ander voorbeeld van een badkamer die we ontwierpen

Tijdloos, trendy en stijlvol

  • Modern chic
baderie-badkamer-basix-line