De best badkamerideeën


De details maken het verschil

Kranen, tegels, materialen, kleurindeling… er is heel wat te kiezen voordat uw nieuwe badkamer ook echt uw ideale badkamer is. Bij Baderie helpen we u bij al uw keuzes, groot en klein. Zo zorgen we ervoor dat echt alles klopt. Van de vorm van het bad tot de kleur van de voegen. Want juist de details maken een groot verschil.


Vraag het inspiratiemagazine aan


Een heerlijk ruim gevoel, ook op een wat kleiner oppervlak

De adviseurs van Baderie weten als geen ander hoe ze het maximale halen uit de ruimte die u beschikbaar heeft. Ze delen uw badkamer net even slimmer in dan u zelf zou doen en geven bad, douche of meubel precies de juiste plek. U zult versteld staan hoeveel mogelijkheden u heeft, zelfs op een kleiner oppervlak.


Vraag het inspiratiemagazine aan


Geef uw ideeën de ruimte met maatwerk

Standaard badkamers zijn er al genoeg, voor u gaan we iets bijzonders maken. Door u naast vaste afmetingen de vrijheid van maatwerk te bieden bijvoorbeeld. Veel van onze badkamermeubels, kasten en wastafels kunnen we naar uw ideale afmetingen aanpassen. En als dat nodig is maken we ze helemaal op maat voor u. Denk groot en laat de rest maar aan ons over.


Vraag het inspiratiemagazine aan


Iedere dag het luxe gevoel van een hotelkamer

Bij Baderie kijken we verder dan alleen uw badkamer. Wat dacht u van een badkamer die doorloopt in uw slaapkamer? Wij onderzoeken graag de mogelijkheden van zo’n badkamer en suite voor u. Zo creëren we één heerlijk comfortabele omgeving waarin u zich kunt terugtrekken, uitrusten en opfrissen. Het luxe gevoel van een hotel, iedere dag bij u thuis.


Vraag het inspiratiemagazine aan
Het geluk zit in ...
...het vertrouwen in 40 jaar vakmanschap.
...een ontwerper die ziet wat jij voor ogen hebt.
...de zekerheid van 5 jaar volledige garantie.
...perfecte afwerking. Zichtbaar én onzichtbaar.
...service die niet ophoudt na de oplevering.

Het geluk zit in elk detail. Baderie.